2015 Oscar Ödülleri İçin Aday Olan 16 Animasyon Filmi

2363

1929 yılında Los Angeles’te verilemeye başlayan ve dünyanın en prestijli (!) ödül töreni olarak gösterilen Akademi Ödülleri (Oscar) her sene tören öncesi ve sonrasında çok sayıda tartışmanın konusu olmaya devam ediyor. 28 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan 88. 2015 Oscar Ödülleri için 16 Animasyon filmi En iyi Animasyon filmi olarak aday gösterildi. 2014 yılının En iyi Animasyon filmi olan Big Hero 6 filminin ardından bakalım bu yıl hangi film birinciliği alacak?

Diğer kategoriler için karar aşaması ve oylamalar devam ederken dün açıklanan duyuru ile tören Beverly Hills’te 28 Şubat’ta Samuel Goldwyn Sineması’nda gerçekleştirilecek. Sunucunun kim olacağı konusunda da onlarca soru işareti dolaşıyorken bakalım kim bu efsanevi geceyi bizler için şenlendirecek? Bildiğiniz üzere geçen yıl 4 Altın Küre adaylığı bulunan How I Met Your Mother dizisinden hastası olduğumuz Neil Patrick Harris’in (Barney Stinson) sunumuyla epey eğlenmiştik.

Hangi filmin sizin favoriniz olduğunu da yorum olarak paylaşırsanız aşırı mutlu oluruz.

Alfabetik bir sıra ile sizlerle paylaşıyoruz:

İşte 2015 Oscar Ödülleri Adayı 16 Animasyon Filmi

16Anomalisa

2015 Oscar Ödülleri İçin Aday Olan 16 Animasyon Filmi
- Reklamlar -

Önceki İçerik6 Kasım’da Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Sonraki İçerikGerard Butler Filmi London Has Fallen Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)