2015 Yapımı Merakla Beklenen 16 Yerli Film

5399

Eylül ayına girdik artık, yılın yarısından çoğu bitti. Ama beklenen filmler bitti mi? Hayır! ^^ Tamam, havalar sıcak diye bahaneler ürettiniz, dışarısı daha sıcakken klimalı sinema salonlarını tercih etmediniz ama Eylül ayı itibari ile Sonbahara giriyoruz, havalar yavaş yavaş esmeye başlayacak. (Umuyorum…) Eh hal böyleyken artık ‘sıcak sinema salonu’ bahanelerinizi rafa kaldırırsınız herhalde. 2015 vizyon tarihli güzel yerli yapımları sizin için derledik.

Tüm filmlere gidebileceğini düşünerek; (ama ben o kadar müsait olamam ki deme) kaç tanesine gitmeyi planlıyorsun bizimle paylaşabilir misin?

NOT: Sıralama karışık olarak verilmiştir.

İşte 2015 Yapımı Merakla Beklenen 16 Yerli Film

14Karayel Poyraz

2015 Yapımı Merakla Beklenen 16 Yerli Film
- Reklamlar -

Büyük metropol İstanbul’dan Karadeniz Bölgesi’ne yaşamaya ev yerleşmeye gelen gençler farklı hayat görüşlerine sahiptirler. Üniversite yıllarındaki kurdukları müzik grubu en büyük tutkularıdır ve müzik onları gitgide yakınlaştırır. Fakat farklı mekanlarda çalmaya başladıktan bir süre sonra pek çok müzisyenin düştüğü ikileme onlar da düşer ve ‘piyasa müziği/’ideal müzik’ yapma arasında kalırlar. İşin içine maddiyat da girince fikir ayrılığı ile dağılırlar. Hepsi ayrı müzik tutkunu olan bu arkadaşlar, ölüm kalım savaşı veren yakın bir dostlarını kurtarmak için yeniden bir araya geleceklerdir.

  • Vizyon Tarihi: 4 Eylül 2015
  • Yönetmen: Levent İnanır
  • Oyuncular: Emre Gülcan, Buket Gümüş, Birtan Sinan, Hikmet Karagöz
Önceki İçerikMichael Fassbender Macbeth Fragmanı ile Sizlerle
Sonraki İçerik28-30 Ağustos Haftasının En İyi Gişe Filmleri
ayipamabu
Biraz kitap, biraz film, biraz müzik, biraz fotoğrafla bir ömür yaşatıyorum kendime.