2015 Yılının En İyi 25 Film Posteri

1444

Vee.. Geldik 2015’in sonuna. Öyleyse neden 2015’in en iyi filmlerinin posterlerini sizinle paylaşmayalım değil mi? En çok hasılat yapan filmlerin posterleri tabi ki daha çok beğenildi. Bizce 2015 yılı, iyi ve kaliteli filmler açısından oldukça bereketli bir yıl oldu. Her yeni yılın aynı tazelik ve güzellikte geçmesi de dileklerimizden biri. 2016’da 2015 yılını aratmayacak gibi.

Birbirinden güzel filmler vizyona girerken özellikle dikkat ettiğimiz şeyler çarpıcı bir poster ve fevkalade ama abartısız bir fragman oluyor. Yılın en iyi filmleri seçiledursun, biz posterlere bir göz atalım dedik. En yaratıcı, en dikkat çekici, en ‘olmuş bu’ posterleri sizin için sıraladık. Tabi ki abartmaya da gerek yok diye düşünüp bazılarını çoktan tahmin bile etmiş olabileceğiniz 25 film posterini ayıkladık. Bunlardan bazıları Star Wars, Kingsman, Minions

Bakalım siz de bizimle aynı fikirde olacak mısınız? Film posterlerimiz ile karşınızdayız. Bu arada ”şunu unutmuşsunuz ya o daha güzeldi..” ya da “bence 2015 yılının en iyi film posteri buydu!” dediğiniz bir poster olursa çekinmeden yollayabilirsiniz. Fikrimiz değişmez ama zevkinizi öğrenmiş oluruz :) Filmleri en havalıdan daha az havalıya göre sıralamadık. Öylesine yerleştirdik.

Haydi bakalım:

İşte 2015 Yılının En İyi 25 Film Posteri

23We Are Still Here

2015 Yılının En İyi 25 Film Posteri
- Reklamlar -

Önceki İçerikEverest (2015) Film İncelemesi
Sonraki İçerikChristopher Nolan 2. Dünya Savaşı Filmi ile Geliyor
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.