- Reklamlar -
Home Filmler Fragmanlar Karşınızda 2016 Super Bowl Reklamları

Karşınızda 2016 Super Bowl Reklamları

2016 Super Bowl reklamları; Pazar günü gerçekleştirilen, Amerika’nın en büyük organizasyonu olan ve Carolina Panthers ile Denver Broncos arasında oynanan Super Bowl finali devre arasında en çok konuşulan konu oluyor.

Şu ana kadar 15’ten fazla Super Bowl reklam filmi yayınlandı. Kimsenin beklemediği bir şekilde geceye damgasını vuran ise Türk Hava Yolları ile Batman v Superman: Dawn of Justice işbirliği oldu. Süper kahramanlar konusuna Kaanomeg gireceği için ben yalnızca normal (Sanki Süper Kahraman filmleri anormalmiş gibi) filmlerden bahsedeceğim.

İşte Çok Konuşulan 2016 Super Bowl Reklamları

10 Snickers – Marilyn

Bir Wes Anderson harikası olan The Grand Budapest Hotel filminin kötü karakteri olan Jopling’i canlandıran Willem Dafoe’nun ünlü çikolata markası Snickers için Marilyn Monroe olması şüphesiz NORMAL FİLMLER arasındaki en çok konuşulan reklam filmlerinden bir tanesi oldu.

9 Independence Day: Resurgence

Başrollerinde Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe ve Sela Ward’ın yer aldığı 20 yıl sonra tekrar gelen Independence Day: Resurgence reklam filmi de bu yıl yayınlanan en iyi Super Bowl reklamlarından bir tanesi. Senaristleri Roland Emmerich, Dean Devlin, James Vanderbilt, James A.Woods ve Nicolas Wright ile Şampiyonlar Ligi’ni andıran Independence Day: Resurgence için geri sayım devam ediyor.

8 The Jungle Book

The Jungle Book ile büyümüş (Yeni nesil hariç) ne kadar tatlı bir nesiliz biz ya! Yönetmenliğini Jon Favreau’nun yaptığı bir Live-Action animasyon filmi olan The Jungle Book, 15 Nisan’da sinemalarda olacak.

7 Bud Light – Seth Rogen ve Amy Schumer

Bir bira markası olan Bud Light, Amy Schumer ve Seth Rogen ile seçimleri yaklaşan Amerika için kafası hala karışık olanlar için insanları bir araya getireceğinden emin olduğu The Bud Light Partisi ile ilgili hoş bir reklam filmi yapmış. Tadından pek haz etmesek de reklamından dolayı belki oyunuzu verirsiniz ha! (Bizim gündemimiz neden böyle değil ya!!) Bu arada Ant-Man’in yıldızları Paul Rudd ve Michael Peña’yı da bu reklamda görebilmek mümkün.

6 10 Cloverfield Lane

Yapımcılığını Bilim-Kurgu filminin ağa babalarından biri olan J.J. Abrams’ın yaptığı 10 Cloverfield Lane hala tüm gizemini koruyor. Buram buram J.J. Abrams kokan filmin vizyon tarihi 11 Mart! İşin yoksa bekle!

5 Jason Bourne

Matt Damon ile özdeşleşen Bourne efsanesinin 5. filmi olan Jason Bourne’un reklam filmi de bu sıralamadaki yerini misler gibi aldı. Ülkemizdeki vizyon tarihinin henüz kesinleşmemiş olması yüzünden net bir tarih veremiyoruz ancak Amerika’daki vizyon tarihi 29 Temmuz olunca “Bizde de tahminen aynı dönem içerisinde vizyonda olur” diye tahmin yürütebiliyoruz.

4 The Secret Life of Pets

Şüphesiz 2016 yılının en iyi animasyon filmi olacak olan The Secret Life of Pets, bu yaz mevsiminde vizyondaki yerini almaya hazırlanırken eğlenceli Sosyal Medya yönetimi ile de ön plana çıkmayı başardı. Illumination Entertainment ve Universal Pictures’ın birlikte yaptığı 50. animasyon filmi olan The Secret Life of Pets, evcil hayvanlarımızın iç dünyalarını göz önüne seriyor. Gelse de gitsek!

3 Eddie the Eagle

Hugh Jackman (X-Men: Days of Future Past) ve Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) başrollerinde yer aldığı ünlü Olimpik kayakçı Eddie “The Eagle” Edwards’ın hayat hikayesinin anlatıldığı Eddie the Eagle filminin Super Bowl reklamı da görülmeye değer olmuş.

2 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

2016 Super Bowl reklamları arasında merak ettiğimiz ancak hayal kırıklığı yaratmaya devam eden yapımlardan bir tanesi de Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows oldu. Bu hikaye neden daha iyi bir yönetmene devredilmedi ki yani? Neden yani? Sebebi neydi? Neyse efendim fazla efelenmeden izliyoruz.

1 Gods of Egypt

Antik Mısır filmlerini pek sevmiyor olmamdan mütevellit Gods of Egypt yerini ne yazık ki sonlara doğru bulabildi. Başrollerinde Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau ve Abbey Lee’nin yer aldığı bu filmi 26 Şubat’ta Avustralya’da vizyondaki yerini alacak. Bakalım ülkemizde nasıl bir yankı bulacak…

beğeni satın al
Exit mobile version