2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri

15817

2018 yılı henüz sona ermedi ancak Mayıs ayına kadar o kadar güzel türk filmleri izledik ki! Bu listeyi yapmasak olmazdı. Geçen 4 aylık süre içinde en çok gişe hasılatı elde eden ve seyirci toplayan filmleri listeleyelim dedik.

Filminebandim‘ı açtığımız 2014 yılından bu güne kadar “Çok seyirci bir şey ifade etmiyor!” desek de Türk sineması izleyicisi için belli ki bir şeyler ifade ediyor. En azından popüler olanlar için “ya onu nasıl izlemesin?“, “aa sen onu daha izlemedin mi?” gibi ortam baskısından da kurtulmak için soluğu sinema salonlarında alıyoruz. Güzel filmlerimiz olsun. Türk filmleri sayısı artsın. En azından temennimiz o yönde. Neyse bu konu uzar gider o yüzden hızlıca konumuza dönelim ve en çok izlenen türk filmleri listemize geçelim. İşte o 5 film!

2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri Sizlerle!

3Deliha 2

2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri
- Reklamlar -

Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkının peşinden deliler gibi koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu aramaktadır. Hayallerinde aşçı olmak vardır. Gittiği birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha’nın şansı sonunda döner ve şık bir restoranda iş bulur. Artık Zeliha’da iş dünyasına adımını atmıştır. Büyük umutlarla çalışmaya başlayan Zeliha, hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir?

  • Toplam seyirci sayısı: 2.097.379
  • Gişe hasılatı: 24.523.834 TL
Önceki İçerikBirbirinden Güzel En İyi Aamir Khan Filmleri
Sonraki İçerikAvengers: Infinity War Spoiler’lı Film İncelemesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)