- Reklamlar -
Home Listeler 2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri

2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri

2018 yılı henüz sona ermedi ancak Mayıs ayına kadar o kadar güzel türk filmleri izledik ki! Bu listeyi yapmasak olmazdı. Geçen 4 aylık süre içinde en çok gişe hasılatı elde eden ve seyirci toplayan filmleri listeleyelim dedik.

Filminebandim‘ı açtığımız 2014 yılından bu güne kadar “Çok seyirci bir şey ifade etmiyor!” desek de Türk sineması izleyicisi için belli ki bir şeyler ifade ediyor. En azından popüler olanlar için “ya onu nasıl izlemesin?“, “aa sen onu daha izlemedin mi?” gibi ortam baskısından da kurtulmak için soluğu sinema salonlarında alıyoruz. Güzel filmlerimiz olsun. Türk filmleri sayısı artsın. En azından temennimiz o yönde. Neyse bu konu uzar gider o yüzden hızlıca konumuza dönelim ve en çok izlenen türk filmleri listemize geçelim. İşte o 5 film!

2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri Sizlerle!

5 Arif V 216

G.O.R.A serisiyle hayatımıza giren 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya gelmeye karar verir. Canından çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanında soluğu alır ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan bir insan gibi yaşamını sürdürmeye çalışsa da farklı olması çevresinin gözünden kaçmaz. Dünyadaki yeni yaşantısına alışmaya çalışan 216’nın kapısını bir de aşk çalar. 216’nın robot olduğunu öğrenen bir iş adamı ondan ilham alır ve 216’yı herkese tanıtarak kopyalamak ister. Sunduğu birbirinden cazip tekliflerle 216’nın aklını çelen iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir. Bu korkunç planı öğrenen Arif ise hem dünyamızı hem de 216’yı kurtarmak için kolları sıvar.

  • Toplam seyirci sayısı: 4.944.797
  • Gişe hasılatı: 62.775.380 TL

4 Ailecek Şaşkınız

Ferhat, babasının şirketinin başına geçerek CEO olan şımarık bir adamdır. Bir türlü büyüyemeyen ve hala çocuksu tavırlarıyla dikkat çeken Ferhat’ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı olan şirketin finans müdürü Gökhan’dan başkası değildir. Bu ikili şirket çalışanlarına pek hoş davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif’i görür görmez tutulan Ferhat, ona deliler gibi aşık olur. Ancak Elif, onun sandığı gibi narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat’ı bir hayli zorlayacaktır.

  • Toplam seyirci sayısı: 3.831.862
  • Gişe hasılatı: 43.423.250 TL

3 Deliha 2

Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkının peşinden deliler gibi koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu aramaktadır. Hayallerinde aşçı olmak vardır. Gittiği birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha’nın şansı sonunda döner ve şık bir restoranda iş bulur. Artık Zeliha’da iş dünyasına adımını atmıştır. Büyük umutlarla çalışmaya başlayan Zeliha, hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir?

  • Toplam seyirci sayısı: 2.097.379
  • Gişe hasılatı: 24.523.834 TL

2 Aile Arasında

21 yıllık ilişkileri aynı gün biten Fikret ile Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür ve kontrolden çıkacak bir organizasyonun adımları atılmış olur. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

  • Toplam seyirci sayısı: 5.273.529 (2018’deki seyirci sayısı: 1.889.420)
  • Gişe hasılatı: 64.435.109 TL

1 Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur’a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes’in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak.

  • Toplam seyirci sayısı: 1.480.047
  • Gişe hasılatı: 17.435.456 TL

Note: Tüm veriler Box Office Türkiye‘den alınmıştır.

beğeni satın al
Exit mobile version