2019’da Vizyona Girecek Hellboy’dan Poster Geldi

594

Efsaneleşen Hellboy, Stranger Things‘in yıldızı David Harbour ile 2019 yılında gelmeye hazırlanıyor. Filmin posteri ise ateş ediyor!

Mike Mignola‘nın beğenilen çizgi romanlarına dayanan hikaye, doğaüstü canlılar ile insanlar arasında geçen ve intikam peşindeki bir büyücü ile Hellboy’un çarpışmasını konu alıyor.

- Reklamlar -

David Harbour‘un Hellboy karakteri hakkındaki görüşleri ise şöyle; “Hellboy, yaşadığı onca güç olay sonrasında bile gerçekten iyi bir kalbe sahip. Bu karakterde ortaya koymaya çalıştığım şey daha önce uğraştığım diğer rollerden çok farklı, belli de şekilde daha büyük. Bu daha çok Shakespeare vari olarak adlandırılabilir. İblisler, cadılar ve bunun gibi şeyler arasında kalan ama aynı zamanda iyi bir adam olmaya çalışan korkunç koşullara hapsolmuş bir adamın hikayesi bu.

David Harbour’un başrol olarak yer aldığı Hellboy filminin diğer oyuncuları ise şöyle; Hellboy’u evlat olarak edinen Profesör Trevor Bruttenholm rolüyle Ian McShane (Deadwood, American Gods); Başdüşman olan Nimue ya da Blodd Queen olarak Milla Jovovich‘i (The Fifth Element, Resident Evil serisi) izleyeceğiz. Sasha Lane‘i (American Honey) Alice Monaghan ve Penelope Mitchell‘ı ise (Hemlock Grove) yaşlı cadı Ganeida rollerinde göstereceğiz. Ek olarak Daniel Dae Kim‘i ise (Hawaii Five-0, LOST) Binbaşı Ben Daimio olarak izleyeceğiz.

Neil Marshall‘ın (The Descent, Game of Thrones) yönetmenliğini yaptığı Hellboy filminin senaryo uyarlaması ise Andrew Cosby‘a(Eureka) emanet edilmiş.

Yeni Hellboy filmi 12 Nisan 2019‘da vizyona girecek. Heyecanla fragmanı bekliyoruz!

Yeni Hellboy Filmi Posteri

2019'da Vizyona Girecek Hellboy'dan Poster Geldi

Önceki İçerik2018 Emmy Ödülleri Sahibini Buldu
Sonraki İçerikChristian Bale’in Dick Cheney Biyografisi Vice’tan Fragman
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)