Alice Harikalar Diyarında Yeni Filmi Geliyor

1472

Ya ne güzel haber değil mi? Buna çığlık atarak sevinen sadece ben olamam herhalde? Çizgi filmini defalarca izlemiş, sonrasında da 2010 yapımı Alice Harikalar Diyarında ile ona bir kez daha aşık olmuş olan bir ben düşünün.. Kızıl Kraliçe‘nin mükemmel tavrı, şapkacının delilikleri, saat tutan tavşanın tatlılığı, Alice‘in hem küçüklüğü hem de büyüyünce Jabberwocky‘e kafa tutuşu bir harikaydı. Eminim kaçırmamışsınızdır. Kaçırmadınız değil mi? Imdb puanı 6.5 fakat bana göre 7.9…

2010 yapımı filmde Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter gibi devleşmiş isimleri kullanmıştı Tim Burton. Hem kostümleri, hem karakterlerinin cuk oturması ile gönülleri fetheden yapım için yeni bir teaser var! İsim ise; Alice Through the Looking Glass. 2010 yapımı Alice’de en çok sevdiğim replik Kızıl Kraliçe’nin ‘off with his head’ iydi. Yani cani olduğumuzdan falan değil ama, tavır… Zaten Helena Bonham Carter başlı başına bir mükemmellik abidesi. 

- Reklamlar -

Harikalar Diyarında bu sefer neler olacak diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz! Ayrıca posterlerini görünce de bir hoş olduk. Yeni filmin vizyona giriş tarihi Amerika’da 27 Mayıs 2016 olarak belirlendi. Bakalım siz Walt Disneyin bu yeni çalışması hakkında neler düşüneceksiniz. Bu arada şunları söylemeden geçmeyelim:

Kahvaltıdan Önce Altı İmkansız Şeye İnanırım;

  1. İnsanları küçültebilen bir iksir vardır.
  2. İnsanları büyütebilen bir pasta vardır
  3. Hayvanlar konuşabilir
  4. Kediler yok olabilir
  5. Harikalar Diyarı diye bir yer vardır.
  6. Jabberwocky’i öldürebilirim.

Alice Harikalar Diyarında Yeni Filmin Teaserı

Önceki İçerikThe Six Billion Dollar Man Mark Wahlberg ile Geri Geliyor
Sonraki İçerik30 Ekim-01 Kasım Haftasının En İyi Gişe Filmleri
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.