Amy Adams ve Jeremy Renner’lı Arrival Filmine İlk Bakış

553

Ünlü oyuncular Amy Adams ve Jeremy Renner‘ın başrolünde oynadıkları ve Yönetmenliğini Denis Villeneuve‘ün yaptığı Arrival filminden ilk fotoğraflar geldi.

Paramount Pictures‘ın USA Today araclığıyla paylaştığı filmin fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz.

- Reklamlar -

Ted Chiang’ın Story of Your Life isimli romanı Eric Heisserer (The Thing) tarafından uyarlanıp Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario) tarafından yönetilecek. Film Dr. Louise Banks’in (Amy Adams) yakın zamanda Dünya’ya inen uzaylıların dost olup olmadığını anlaması için işe alınan bir dilbilim uzmanının hikayesidir.

Film ile ilgili Amy Adams; “Bu hikayenin uydurma olduğunu ve farklı bir evrende geçtiğini düşünmüyorum. Bizim dünyamızda ve şimdi gerçekleşiyor. Filmde uçup kaçmıyor ve süper kahraman olmuyorum. Her ne kadar içerisinde uzaylı geçen bir film olsa da epey eğlenceli ve farklı bir deneyim oldu benim için” demiş.

Filmin diğer yıldızı Jeremy Renner ise bir fizikçiyi canlandırdığı için bu yapım için; “Daha önce Nerd bir karakteri canlandırmamıştım. Benim için çok değişik bir film oldu” demiş.

Renner ayrıca filmin tonunun Michael Bay’in uzaylı filmlerinden ziyade Stanley Kubrick ve Steven Spielberg‘in filmlerine benzediğini belirtmiş.

Arrival filmi önce Eylül’deki Venedik ve Toronto Film Festivali’nde gösterilecek ardından 11 Kasım’da Amerika’da vizyona girecek. Ülkemizde ne zaman vizyona gireceği ise henüz kesinlik kazanmamıştır.

Arrival Filmi Fotoğrafları

Önceki İçerikWoody Allen’ın Dizisi Crisis in Six Scenes Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikResident Evil: The Final Chapter Afişi de Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)