Ana de Armas Blade Runner 2 Filmine Dahil Oldu

1002

Ana de Armas, Blade Runner 2 filmine dahil oldu. Kübalı güzeller güzeli olan oyuncunun filmin ana karakterlerinden biri olacağı konusu şu an resmi gibi. Daha önce Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright ve Dave Bautista gibi isimlerin kadrosuna dahil olduğu film şimdiden merakla beklenenler arasındaki yerini aldı.

Ana de Armas Blade Runner 2 Filmine Dahil Oldu

- Reklamlar -

Ana de Armas Hangi Rolü Canlandıracak?

Kübalı oyuncunun şu an isim olarak hangi rolde yer alacağı belli değil iken; Filmin yönetmeni olan Villeneuve’ün söylediğine göre baş karakterlerden bir tanesi olacağı imiş.

Denis Villeneuve’ün yönetmenliğini yapacağı ve başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolüyle benimsediğimiz Harrison Ford’un yer alacak. Hampton Fancher ve Michael Green ile senaryolaştırdıkları, Fancher ve Ridley Scott‘ın da görüşlerinin alındığı senaryo için çalışmalar da başlamış.

Çekimleri için ilk çalışmalar Denis Villeneuve ile Temmuz ayında başlayacak. Blade Runner ile arasında farklılıklar olmasının su götürmez bir gerçek olacağını biliyoruz. Birçok kişiye göre Tüm Zamanların En iyi Filmi, kimine göre de Tüm Zamanların En iyi Bilim-Kurgu Filmi BR. Yapılan araştırma, anket ve testler ile de her iki sonucun çıkmış olduğu ve hala bir muammanın yaşanıyor olduğu göz önünde olsa da. Blade Runner Dünyanın En İyi Bilim-Kurgu filmidir. En İyi Film olması konusunda biraz kavga etmemiz lazım.

1982 yılında Warner Bros. Pictures ile karşımıza çıkan Blade Runner Philip K. Dick’in Do Androids Dream of Electric Sheep? romanından Hampton Fancher ve David Webb Peoples tarafından beyaz perdeye uyarlanmış ve usta yönetmen Ridley Scott tarafından yönetilmiş ve 1979 yapımı yine kendisine ait olan Alien‘dan beslenen bir yapıya sahiptir. En iyi Görsel Efekt ve En iyi Sanat Yönetmenliği dallarında 2 Oscar Adaylığı bulunan bu efsane film birçok otoriteye göre yapılagelmiş En iyi Bilim-Kurgu filmi olma özelliğini hala koruyor.

1983 yılında gerçekleştirilen Altın Küre ödüllerinde En iyi Özgün Müzik ödülüne de aday olarak gösterilen ünlü müzisyen Vangelis’in dokunuşlarını da bu devam filminde görmek ümidini besliyor ve bekliyoruz. Lütfen Vangelis olsun lütfen!

Önceki İçerikWarcraft Kamera Arkası Görüntüleri Geldi
Sonraki İçerikGame of Thrones 6. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)