Anthony Hopkins Transformers: The Last Knight Kadrosuna Katıldı

674

Anthony Hopkins, 2017 yılında vizyona girecek olan Transformers: The Last Knight oyuncu kadrosuna dahil oldu. Michael Bay’in yönetmenliğini yapacağı filmde gizemli bir rolü canlandıracak olan Sir Anthony Hopkins’in seriye heyecan katacağı aşikar!

Transformers: The Last Knight filminin resmileşen kadrosunda Transformers: Age of Extinction filminin de yıldızları olan Mark Wahlberg‘i yine Cade Yeager rolüyle göreceğiz. Yeni katılanlar yok mu? Tabii ki var! Isabela Moner (100 Things to Do Before High School, Growing Up Fisher) Izabella rolüyle filmin kadın başrolü olarak arz-ı endam edecek. Ayrıca henüz hangi rolde oynayacağını bilmediğimiz ancak kadroda bulunan Jerrod Carmichael (The Carmichael Show, Neighbors) ise akışa göre diğer bir başrol oyuncusu olacağı konuşuluyor.

- Reklamlar -

Transformers: The Last Knight filminin çekimlerinin resmi olarak 6 Haziran tarihinde Detroit’te başlanacağı bilgisinin de paylaşıldığını belirterek devam ediyoruz…

Michael Bay’i tekrar yönetmen koltuğunda göreceğimiz filmin senaryo ekibinde Iron Man filminde de imzaları bulunan Art Marcum ve Matt Holloway ile Ken Nolan (Black Hawk Down) yer almaktadır. Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy ve Tom DeSanto ise bu devam filminde yapımcılık görevini üstlenmişler.

Transformers’ın Anthony Hopkins Paylaşımı

Önceki İçerikRaiders of the Lost Ark Fragmanı Bir Fan Tarafından Yapılırsa
Sonraki İçerikConjuring 2 Filminden 40 Tane Fotoğraf Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)