Aquaman Filmi Vizyon Tarihi Değişti ve Bizi Üzdü

672

Aquaman filmi ne zaman çıkacak, resmi bir açıklama var mı? Diye beklerken Warner Bros. açıklamayı yaptı. Bu açıklama da bizi biraz üzdü.

Aquaman Filmi Vizyon Tarihi Değişti ve Bizi Üzdü

- Reklamlar -

Aquaman Vizyon Tarihi Değişti

Entertainment Weekly‘nin James Wan ile yaptığı habere göre Aquaman sevenleri için bir iyi bir de kötü haberimiz var. İyi haber şu ki Warner Bros. Pictures resmi olarak Aquaman yayın tarihi belirledi. Buraya kadar her şey çok güzel… Kötü haber, Aquaman çıkış tarihi başlangıçta beklenenden biraz ileride. Daha önce beklenen tarih bildiğiniz üzere 27 Temmuz 2018 idi. Normal, 3D ve IMAX sinemalarına 5 Ekim 2018’de vizyona girecek James Wan‘ın bu filmi bizi biraz üzdü. Vizyon tarihinin 3 ay ileri alınmasının sebebini ise araya girebilecek başka bir DC Comics filmi olması kuvvetle muhtemel.

Justice League karakterlerinin birer birer filmlerini izlediğimiz bu seri Batman v Superman ile başlamıştı. Sonrasında Suicide Squad, Wonder Woman, Justice League Part One ve The Flash ile devam edecek. Aquaman rolüyle izleyeceğimiz Jason Momoa‘yı ise bu takvimin sonunda göreceğiz.

Aquaman filminde ayrıca Amber Heard‘ü Atlantis’in Kraliçesi Mera ve Willem Dafoe‘yu yol gösteren Vulko karakteriyle izleyeeğiz. Kadrosunun kısa bir süre içerisinde açıklanacağını ve çekimlerinin de gelecek yıl Avustralya’da başlayacağını belirtelim.

Önceki İçerikAssassin’s Creed’ten Malkoçoğlu Kıvamında Yeni Klip
Sonraki İçerik2 Aralık 2016 Vizyondaki Filmler ve Haftanın Filmi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)