Arielle Kebbel Fifty Shades Freed Kadrosuna Dahil Oldu

1066

Arielle Kebbel, Law & Order: Special Victims Unit dizisinin Andrea Kent’i, Entourage dizisinin Layla’sı, The Vampire Diaries dizisinin Lexi Branson’ı olarak hayatımızda yer etmiş güzel ve çekici bir kadın.

Arielle Kebbel Fifty Shades Freed Kadrosuna Dahil Oldu

- Reklamlar -

Arielle Kebbel Hangi Rolde Oynayacak?

Hollywood Reporter‘ın haberine göre; Hikayeye Grey ve Anastasia’ya ait evin tasarımını yapacak olan bir mimar olarak dahil olan Gia Matteo düzgün vücutlu, sarışın uzun saçlı, iyi görünümlü bir karakterdir. Grey’in onu “Yırtıcı bir cinsellik“, Ana’nın ise “Miss-Provocative-And-Unfortunately-Good-At-Her-Job” (Bayan kışkırtıcı ama bir o kadar da işini yapan) olarak gördüğü gizemli bir kadın Gia. Fifty Shades serisinin son filmi olan Fifty Shades of Freed (Özgürlüğün Elli Onu) filminde Gia rolünde Arielle Kebbel göreceğiz.

Arielle Kebbel; The Vampire Diaries, UnREAL ve The League dizilerinin aksine The Uninvited ve Think Like a Man gibi filmlerde görmüştük. Ayrıca bu yıl, bağımsız bir romantik komedi filmi olan Another Time’da kendisini göreceğiz.

9 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek; Fifty Shades Freed (Özgürlüğün Elli Tonu) filmini ikinci film olan Fifty Shades of Darker’da da olduğu gibi James Foley yönetecek.

Önceki İçerikDavid Bowie Posteri Alır Mıydınız? Hem de 25 Tane!
Sonraki İçerikFilm Karakterleri ile Yapılmış 3D Oyuncaklar Geldi Haanım!
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)