Assassin’s Creed Filmi Yeni Bir Görüntü ile Geldi

768

Assassin’s Creed filmi 21 Aralık’ta vizyona girmeye hazırlanırken filme ait yepyeni bir görsel Ubisoft tarafından paylaşıldı. Başrolünde Michael Fassbender‘ın oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Justin Kurzel oturuyor. Senaryo ekibinde ise, daha önce Exodus: Gods and Kings filminde birlikte çalışan Bill Collage ve Adam Cooper yer alıyor.

Michael Fassbender’ın başrolünde oynadığı Assassin’s Creed filminin oyuncu kadrosuna sonradan Marion Cotillard (The Dark Knight RisesInception), Michael K. Williams (“The Wire,” Paul Feig’in yeni filmi Ghostbusters), Jeremy Irons (“The Borgias”) ve Brendan Gleeson (Edge of Tomorrow) katılırken filmin yönetmenliğini Justin Kurrzel (Macbeth) üstlenecek.

- Reklamlar -

Konusu oyunda da olduğu gibi; Genetik anılarını kilidini açan devrim niteliğinde bir teknoloji ile, Callum Lynch (Michael Fassbender) 15. Yüzyılda İspanya’da atası Aguilar’ın maceralarını deneyimler. Gizemli bir gizli toplum soyundan gelen Callum, Assassinleri keşfeder ve inanılmaz bir bilgi ve beceri ile günümüz baskıcı ve güçlü Tapınak Örgütü’ne karşı galip gelmeye çalışıyor olduğudur.

Assassin’s Creed Filmi Yeni Görseli

Assassin’s Creed Filmi Yeni Bir Görüntü ile Geldi

Önceki İçerikIndiana Jones 5 Senaryosu David Koepp’a Emanet
Sonraki İçerikEdward Holcroft Kingsman 2 Filminde de Yer Alacak
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)