Bad Santa 2 Billy Bob Thornton ile Tekrar Geliyor

885

Miramax ve Broad Green Pictures‘in bugün yaptığı duyuru ile Billy Bob Thornton (The Man Who Wasn’t There, Sling BladeBad Santa 2 filminde tekrar Willie Soke rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyormuş. Fargo dizisinin de yapımcısı olan Geyer Kosinski’nin bu devam filmi için kolları sıvadığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Bad Santa 2 Billy Bob Thornton ile Tekrar Geliyor

- Reklamlar -

Miramax’a partner olarak seçilen Broad Green Pictures’ın hem yapımcılık hem de finans konularında Miramax’a yardımda bulunup, 2016 yılında Amerika genelinde tüm sinema salonlarına dağıtacakmış.

1996 yılındaki Sling Blade filmini yazıp, yöneten ve başrolünde oynayan Billy Bob Thornton, bu film ile En iyi Senaryo ödülünü kapmış ve ardından Fargo dizindeki Lorne Malvo rolüyle hayatımıza girmiş ve bu rolüyle Billy’e Altın Küre ödülünü getirmişti.

Miramax’ın Genel Müdürü olan Zanne Devine’nin Bad Santa 2 ve Billy Bob Thornton için kurduğu cümlelere gelecek olursak;

Çok uzun bir zamandır Billy ile bu film için tekrar konuşmayı ve birlikte olmayı bekliyorduk. Billy’den daha iyi biri yok bu rolü oynamak için. Kadromuz hem yapımcı hem de dağıtımcı olarak zirveye oynayacak ve tekrar konuşulacak bir film meydana getirmek için yeter de artar düzeyde.

Broad Green Pictures CEO Gabriel Hammond ve CCO Daniel Hammond ise;

Bu film ile büyümüş bir nesil var şu an. (Bizim Hababam Sınıfı ya da Süt Kardeşler gibi düşünün) Yeni halini sizlere sunacak olmaktan büyük onur ve sevinç duyuyoruz. Bakalım beğenecek misiniz?

Önceki İçerikGuardians of the Galaxy 2’nin Kötü Adamı Kim Olacak?
Sonraki İçerikBy the Sea Filminden Yeni Fragman Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)