Başka Sinema Temmuz Filmleri Belli Oldu

1397

Bağımsız filmlerin dağıtımcısı M3 Film ve Kariyo & Ababay Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen BAŞKA SİNEMA, sinemaseverlerin özledikleri film izleme deneyimini ve sabırsızlıkla bekledikleri bağımsız filmleri yıl boyunca erişilebilir kılıyor. Yarattığı farklılıkla sinemaseverleri bir keşif yolculuğuna çıkaran BAŞKA SİNEMA, gün boyu ardı ardına ve antraksız olarak sunduğu filmlerle izleyiciye seçme özgürlüğü sunuyor.

İzleyicisine, aynı salonda günde en az üç film sunacak olan BAŞKA SİNEMA‘da filmler görmenize yetecek kadar uzun süre vizyonda kalıyor. Üstelik seanslarda (filmler 110 dakikadan uzun değilse) ara verilmiyor. Sürpriz film geceleri, kısa filmler, belgeseller, kült filmler, ön gösterimler ve sonrasında film ekibiyle sohbetler, izleyicinin katkısıyla yaratılacak etkinlikler, hep seyretmek istediğiniz ama kaçırdığınız filmler BAŞKA SİNEMA‘da izleyicilerini bekliyor.

İşte Başka Sinema’nın 2015 Temmuz Ayı Filmleri

43 Temmuz – Far from Men / İnsanlıktan Uzakta

- Reklamlar -

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2936180/

 

Önceki İçerik5 Ünlü Yüze Fibonacci Dizisine Göre Bakalım Mı?
Sonraki İçerikAnt-Man’den 3 mükemmel afiş ve TV Spotu!
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)