Battlestar Galactica Sinema Filmi İçin Kadroya Yeni Yapımcılar Eklendi

898

Battlestar Galactica sinema filmi olacak mı? Olacak ise ne zaman gelecek; Gelsin artık gibi cümlelerin uzunca bir süredir atmosferde dalgalandığı bu proje için zaman daralıyor ve bir takım şeyler netleşmeye başlıyor. 2014 yılında bir sinema filmi yapmak için adımları atan Universal Pictures; Battlestar Galactica‘nın beyaz perde uyarlaması için büyük gelişmelerden ziyade küçük ama önemli adımlar atılıyor.

Battlestar Galactica Sinema Filmi İçin Kadroya Yeni Yapımcılar Eklendi

- Reklamlar -

Yapımcılığını Michael De Luca’nın (Fifty Shades of Grey, The Social Network) yapacağı filmin diğer yapımcıları ise The Hollywood Reporter‘ın haberine göre Bluegrass Films’ten Scott Stuber (Ted, Battleship) ve Dylan Clark (Dawn of the Planet of the Apes) olacak.

Universal’ın yapımcı kadrosunu tamamlamasının ardından bir sonraki adımın senarist ekibi olacağı da konuşuluyor ancak; Henüz bu konuda bir gelişme mevcut değil.

Battlestar Galactica’nın Yönetmeni Kim Olacak?

Battlestar Galactica‘nın sinema filmi uyarlamasının yönetmeni ise Bryan Singer (X-Men, X-Men: Days of Future Past) olacak gibi görünüyor ancak bunun her an iptal olabileceği de konuşuluyor. Transcendence filminin yazarı olan Jack Paglen’ın senaryoyu yeniden düzenleyeceği ve yanına da bir yaver alarak bu konuyu finalize etmek içinde elinden geleni yapacakmış.

Battlestar Galactica, ilk olarak 1978 yılında Glen A. Larson tarafından yaratılmış ve ardından TV dizilerinin de ardı arkası kesilmemişti. Filmin vizyona girmesinin üzerinden 2 yıl geçtikten hemen sonra Galactica: 1980 isimli bir TV dizisi de peyda olmuştu. Ronald D. Moore ve David Eick’ın 2004 yılında tekrar ele aldığı aynı isimli dizi 3 tane Prime Time Emmy ödülü kazanarak güzel bir final yapmıştı.

Bakalım dizisi kadar güzel bir sinema uyarlaması izleyebilecek miyiz?

Önceki İçerikHardcore Henry Filmi Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikBatman v Superman’den Nihai Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)