Bottleneck Gallery Resmi Alien Çizimlerini Yayınladı

870

Bottleneck Gallery, Broadway’de bulunan bir sanat galerisinin ismi. Daha önce ismini duymamış olmanız normal olabilir ancak çizimlerini gördüğünüzde “Aaa!” diye içinizden geçirip kim olduklarını anlayacaksınız!

Aşağıdaki çalışmaları daha önce birçok yerde görmüş olmalısınız (Tabii ki bu konuya ilginiz var ise). İşte bu galeri bu sefer de resmi Alien tasarımlarını yayınlamış!

- Reklamlar -

Bottleneck Gallery Resmi Alien Çizimlerini Yayınladı

20th Century Fox ve Acme Archives ile çalışan Bottleneck Gallery açılışı Alien çalışmalarıyla yapacağını Facebook sayfasından duyurmuş.

Ridley Scott‘ın oyuncu kadrosunu kesinleştirdikten sonra çekimlerine başlaması ve 2017 yılında vizyona girmesi beklenen Alien: Covenant filmi karakterlerinden Xenomorph‘u da pek güzel yapmışlar.

Jonesy isimli seriyle çalışmalarına başlayan ve bu şekilde devam eden ekip Godmachine isimli tasarımcıyla çalışıp Xenomorph (Alien filmindeki yaratık) çizimleriyle ilk adımlarını atmış.  18cm x 24cm boyutlarında yaptıkları sınırlı sayıda ve özel çalışmaları tanesi 40 dolardan satışa çıkarıyormuş. 125’e yakın çalışmanın bulunduğu galeriye keşke gidebilsek ama her zamanki gibi bu tip şeyler biz çook uzağız.

Neyse biz yine “Keşke benim olsa!” diyip geçelim.

Bottleneck Gallery Alien Çizimleri

Önceki İçerikKayıp Balık Filminin Dory Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikTschick Filmi İlk Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)