Bradley Cooper Deeper Filmi Kadrosuna Dahil Oldu

847

Bradley Cooper, Max Landis’in (Chronicle, Victor Frankenstein, American Ultra) senaryosunu yazacağı Gerilim, Bilim-Kurgu temalı Deeper filminin başrolü olacakmış. TheWrap‘in paylaştığı habere göre ünlü oyuncu bu rol için şimdiden hazırlanmaya başlamış. Filmin yönetmenliğini ise 2014 yılında vizyona giren White God (Beyaz Tanrı) filminin de yönetmenliğini yapan Macar Kornél Mundruczó yapacakmış.

Bradley Cooper Deeper Filmi Kadrosuna Dahil Oldu

- Reklamlar -

Bradley Cooper’ın Deeper’daki Rolü Ne Olacak?

Max Landis, Deeper filmi için “Senaryosu Birdman + The Shining + Locke + 2001: A Space Odyssey + The Descent + Miyazaki karışımı olacak. Bradley Cooper, Eddie Breen isminde eski bir astronotu canlandıracak. Filmde Eddie Dünya üzerinde bilinen en derin nokta olan Mariana Çukuru’na bir dalış gerçekleştirecek. Bu dalış sırasında da beklenmedik bir takım olaylarla karşılaşacak. Karşılaştığı bu gizemli olay yüzünden fiziksel ve psikolojik olarak kendisiyle yüzleşme imkanı da bulacak.” cümlelerini sarf etmiş. Epey merak uyandırıcı bir yapıya sahip olduğunu söylememiz gerekiyor. Landis, yukarıda söylediği filmler ile nasıl bir bağ kuracak gerçekten merakla bekliyoruz.

Bradley Cooper, geçtiğimiz yıl yer aldığı 5 yapım ile yılı yoğun geçirenler arasında yerini almıştı. Önce Cameron Crowe’un Aloha, ardından John Wells’in Burnt ve David O. Russell‘ın Joy filmlerinde boy gösteren ünlü oyuncu Netflix’teki Wet Hot American Summer: The First Day of Camp ve CBS kanalı için yaptığı Limitless dizileriyle gözlerimizi şenlendirmişti. Limitless dizisinin de devam edeceğini söyleyerek oyuncunun 2016 yılındaki takvimini de paylaşalım: Dan Trachtenberg’in 10 Cloverfield Lane ve Jonah Hill ile Miles Teller‘ın yer aldığı bir Todd Phillips filmi olan War Dogs‘ta da yer alacak. Allah bereket versin ne diyelim!

Max Landis’in Deeper filminin yapımcılarını da kendisinin seçtiğini de söyleyerek yapımcı ekibiyle de ilgili bilgi verelim: The Dark Knight Serisi ve Men of Steel filmlerinin de yapımcılığını yapan Phantom Four Films’ten David Goyer ile Kevin Turen ve Addictive Pictures’tan Russell Ackerman ile John Schoenfelder yer alacakmış.

Epey iddialı bir kadroya sahip olan bu film için heyecanlanmamak elde değil!

Önceki İçerikStar Wars Cosplay Hem de Aile Boyu
Sonraki İçerikKevin Bacon da Patriots Day Kadrosuna Katıldı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)