Bridget Jones Üçüncü Filminden İlk Fotoğraf Geldi

807

Working Title, Helen Fielding’in bestseller serisi Bridget Jones‘un üçüncü filmini Bridget Jones’s Baby ismiyle yapmaya hazırlandığını bir görsel ile duyurdu. Bakalım sen neler düşüneceksin konuyla ilgili?

Working Title’ın yapımcılığını yapacağı filmde Bridget Jones’un (Renée Zellweger) Mark Darcy’e (Colin Firth) olan aşkına Patrick Dempsey ile yeni bir yola girmesi ve iyice karmaşıklaşması anlatılacakmış. Her iki filmiyle birlikte toplam 540 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Jones serisi bakalım nasıl son bulacak?

- Reklamlar -

2001 yılında ilk defa karşımıza çıkan filmi de yönetmenliğini yapan Sharon Maguire’in yöneteceği öğrenilen filmde yardımcı olarak David Nicholls’un (One Day) görev alacağı konuşuluyor. Mekan seçimlerinin sır gibi saklandığı serinin üçüncü filminde Jones’un bir de çocuğu olacak. Burada aklına gelen soru “ee bu çocuk kimden peki?” değil mi? O sorunun cevabı belki Colin Firth; Patrick Dempsey ya da üçüncü bir kişi olabilir şu an bu konunun ucu çok açık durumda.

Universal Studios’un İngiltere ve Amerika’da 16 Eylül 2016’da vizyona gireceğini duyurduğu filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği konusunda kesinleşmiş bir bilgi bulunmamaktadır.

Bridget Jones’s Baby İlk Fotoğrafı

Bridget Jones Üçüncü Filminden İlk Fotoğraf Geldi

Önceki İçerikFrankenstein’dan Türkçe Altyazılı Fragman Geldi
Sonraki İçerikRidley Scott Yeni Prometheus 2 Filmiyle İlgili İpuçları Verdi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)