Brie Larson Free Fire Filminde Rol Alacak

756

Brie Larson, Ben Wheatley’nin yazıp yönettiği Aksiyon, Dram ve Suç konulu Free Fire filminin başrolünde yer alacak. A24 tarafından paylaşılan habere göre Yönetici Yapımcılığını usta yönetmen ve yapımcı Martin Scorsese‘nin yapacağı filmin diğer önemli oyuncuları ise Sharlto Copley, Armie Hammer, Cillian Murphy ve Jack Reynor’dan oluşmaktadır.

Brie Larson Free Fire Filminde Rol Alacak

- Reklamlar -

Diğer Yönetici Yapımcılar ise Sikelia’dan Emma Tillinger-Koskoff, Reno Antoniades, Film4’den David Kosse ve Sam Lavender, Ben Roberts ve British Film Institute’den Lizzie Francke yer almaktadır.

Brie Larson Free Fire Filminde Hangi Rolde Oynayacak?

2016 yılında En iyi Kadın Oyuncu Ödülü‘nü kazanan Brie Larson, Free Fire filminde Justine rolüyle karşımıza çıkacak. Free Fire filmi bir toplantı sırasında yanlışlıkla ateşlenen silahların ortasında kalan Justine, iki İrlandalı tarafından yönetilen bir çete ile terkedilmiş bir depoda yaptıkları toplantıda silahların konuşmasıyla ortalık birbirine girer. Silahlardan çıkan mermiler gittiği hedefte bir hayatın sonlanmasına sebep olacaktır. Bu sona yaklaşırken hayatın gözlerinizin önünden bir film şeridi gibi geçmesi deyimi filmde ağır çekimde yaşanacaktır.

A24 bu film ile ilgili “Free Fire hikayesini okuduğumuz andan beri bunun beyaz perdede nasıl olacağı konusunda aşırı heyecanlıyız. Ben Wheatley, daha önce gördüğümüz yönetmen ve senaristler arasında en zeki ve yenilikçi olanlardan biri. Free Fire’ın çok konuşulacak bir film olacağına da hiç şüphemiz yok. Gelecek yılın en eğlenceli filmleri arasında yerini alacak bu filmi daha geniş kitlelere ulaştırmak için de ayrı bir heyecanımız var.” cümlelerini sarf etmiş.

Önceki İçerikJake Gyllenhaal Ryan Reynolds’lı Life Filminde
Sonraki İçerikLara Croft Rolü Daisy Ridley’nin Olabilir
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)