Brie Larson Resmen Captain Marvel Oldu

704

Geçtiğimiz ay haberini yaptığımız üzere Oscar Ödüllü ünlü oyuncu Brie Larson, Marvel‘ın yeni filmlerinden Captain Marvel‘ın resmen başrolü oldu.

Olur mu olmaz mı? Bilemiyoruz ama son yılların yükselen yıldızlarından biri olan Brie Larson‘ın bu rolün de hakkından gelebileceğini düşünüyoruz.

- Reklamlar -

Brie Larson Resmen Captain Marvel Oldu

Captain Marvel Yönetmeni Kim Olacak?

2014 yılı Ekim ayında gerçekleştirilen Marvel Organizasyonu’nda duyurulan Captain Marvel filminin yönetmenliği için Angelina Jolie ile görüşülmüş ancak ünlü oyuncunun bu görev için 20 Milyon Dolar (OHA!) istemesi üzerine görüşmeler tıkanmış!

Marvel’ın ilk uzun metraj kadın süper kahraman filmi olma özelliği taşıyacak olan yapımın yönetmenlik koltuğunda henüz kimin oturacağı belli değil. Kısa listeye kalan isimler Elizabeth Wood ve Emily Carmichael imiş. Bakalım hangisi olacak?

Captain Marvel Ne Zaman Vizyona Girecek?

Senaryosunu Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) ve Meg LeFauve (Inside Out) tarafından yazılacak olan film 2019 yılında vizyonda olacak!

Önceki İçerikThor: Ragnarok Filmi Yeni Logosu Yayınlandı
Sonraki İçerikTrainspotting 2 Yeni Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)