Bryan Cranston ve James Franco Why Him ile Geliyor

1096

Hastası olduğumuz aktörlerin bir araya gelerek oynadıkları filmlerin ayrı birer hastasıyız değil mi? İşte bu sefer Breaking Bad ile kalplerimizi fetheden Bryan Cranston ve Aktör / Yönetmen / Senarist / Sağ Açık / Sol Bek / Forvet arkası (Muhtemelen) yetkinlikleri olan dolu dolu bir sanatçı James Franco; Bir komedi filmi olan Why Him ile karşımıza çıkacakmış!

Bryan Cranston ve James Franco Why Him ile Geliyor

- Reklamlar -

Gözlerin ayrı bir parlamaya başladı değil mi? Seni çok iyi anlıyorum. I Love You, Man filminin yönetmenliğini yapan John Hamburg‘un senaryo ekibinde de yer aldığı filmin kadrosundaki en önemli 2 kişi belli oldu. Diğerleri henüz belirsizliğini korurken senaristlerden biri de Nicholas Stoller. Tanıyamayanlar için The Muppets, Yes Man, Fun with Dick&Jane gibi filmlerin yaratıcı ekibinde yer aldığını söylemek yeterli olacaktır.

Yönetmeninden senaristine ve hatta oyuncularına kadar bu düzeyde kaliteli ismi bir arada bulunduracak olan filmle ilgili kötü bir yorum yapmak mümkün görünmüyor.

Why Him? Filminin Konusu

Kendisinden uzak bir yerde yaşayan kızını uzun bir süre sonra ziyaret gelen babanın (Bryan Cranston), kızının küstah bir teknoloji milyoneri erkek arkadaşıyla (James Franco) tanışmasını anlatmaktadır.

Vizyon tarihi henüz belli olmayan ve Pre-Production aşamasında olan film için en erken tarihin 2017 sonu olacağını düşünüyorum.

Bakalım görelim.

Önceki İçerikKung Fu Panda 3’ten Star Wars’a Göndermeli Video Geldi
Sonraki İçerikUntitled Woody Allen Project’ten Fotoğraflar Sızdı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)