Buz Devri 5 Filmi Geliyor

1923

Buz Devri denilince 7’den 7’e herkesin içi kıpır kıpır oluyordur eminim. Ardışık olarak 200’e kadar devam etse “Abi yeter artık!” demeyeceğimiz bir seri bu. 20th Century ve Blue Sky Studios Buz Devri’nin beşinci filminin yapımı konusunda anlaşmışlar. Bize de seve seve sizinle paylaşmak düştü. Amerika için vizyona tarihi 22 Temmuz 2016 olarak açıklanan Buz Devri 5 için heyecanlanmamak elde değil. Kemik kadrosunda değişikliğe gitmeden bu güzelliği devam ettirdikleri için de tüm ekibe teşekkürü bir borç biliriz.

Buz Devri 5 geliyor!

- Reklamlar -

Buz Devri 5 Filmi Detayları

John Leguizamo, Ray Romano, Denis Leary ve Queen Latifah’ın seslendirdiği Sid, Manny, Diego ve Ellie karakterlerine Keke Palmer, Wanda Sykes ve Jay Leno’nun ekleneceği söylentileri de birçok yerde geçiyor. Amerika genelinde 728 milyon, Dünya genelinde 2.8 milyar dolar hasılat yapan Buz Devri serisi, beşinci filmi ile de hem sinema salonlarını hem de izleyicileri mutlu edeceğe benziyor.

Önceki İçerik7 Ağustos’ta Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Sonraki İçerikFantastik Dörtlü’ye IMDB ve Rotten Tomatoes’tan Tokat!
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)