Çalgı Çengi 2 Geliyor

1146

Çalgı Çengi 2 geliyor! Evet doğru duydunuz. Şehir efsanesi değil efendim öyle atıp tutmayacağız. Bayağı bayağı geliyor yahu!

Çalgı Çengi 2 Geliyor

- Reklamlar -

Çalgı Çengi 2 Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Şu an kadroda gözü kapalı olarak yazılan Ahmet Kural ve Murat Cemcir‘den başka bir kişiye ait bilginin bulunmadığı film için şimdiden heyecanlananları da bir adım öne alalım lütfen!

Filmi yazacak ve yönetecek olan Selçuk Aydemir‘in Facebook sayfasından yaptığı paylaşım ile bu haberin artık kesin olduğunu söylemek mümkün! Hem de vizyon tarihi bile belli.

2017 yılının ikinci haftasında vizyondaki yerini alacak olan film aynı dönemde A Street Cat Named Bob (Sokak Kedisi Bob), Hugo ve Friday the 13th (13. Cuma) filmleri ile yarışacak gibi görünüyor.

Selçuk Aydemir Çalgı Çengi’nin ilk filmiyle 60.000 gibi düşük bir sayıda seyirci toplamasına rağmen sonrasında filmi fark eden benim gibi avarelerin müptelası olduğu bir yazar ve yönetmen haline geldi. Televizyondaki reyting canavarına 2 dizisini kaptıran bu adamı başımızın üstünde taşımak yerine neler yaptırdık yahu! İzleyin be! Çok eğleneceğuk!

Sonrasında Düğün Dernek 1 ve 2 filmleriyle toplamda 12 milyon seyirciye ulaşarak bu toramanı epey sevindirdik. Düğün Dernek filminin de 3.’sünün de geleceğini düşünerek nasıl sevindiğimizi söylemenin bir yolunu bulamadık.

Selçuk Aydemir’in Çalgı Çengi 2 Paylaşımı

Kesin bilgi :)

Gepostet von Selçuk Aydemir am Mittwoch, 23. März 2016

Önceki İçerikDeepwater Horizon Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikSüperman Filmleri ve Dizilerindeki Değişimi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)