Çalgı Çengi 2’nin İsmi Belli Oldu

964

Çalgı Çengi 2 filmi merakla bekleyenlere büyük bir sürpriz yaparak 2017 yılı Ocak ayında geleceğini duyururken filmin ismini de verdi: Çalgı Çengi İkimiz!

Mart ayında filmin yönetmeni olan Selçuk Aydemir’in paylaşımı ile yerimizde duramamış, nereye gideceğimizi şaşırmıştık hatırlayacağınız üzere! “Kesin bilgi” ifadesini bıraktığı içerik ile bu ekibe bayılan bizim gibileri çok sevindirmişlerdi.

- Reklamlar -

Şu an kadroda gözü kapalı olarak yazılan Ahmet Kural ve Murat Cemcir‘den başka bir kişiye ait bilginin bulunmadığı film için şimdiden heyecanlananları da bir adım öne alalım lütfen!

2017 yılının ikinci haftasında vizyondaki yerini alacak olan film; Aynı dönemde A Street Cat Named Bob (Sokak Kedisi Bob) ve Hugo gibi filmler ile yarışacak.

Selçuk Aydemir Çalgı Çengi’nin ilk filmiyle 60.000 gibi düşük bir sayıda seyirci toplamasına rağmen sonrasında filmi fark eden benim gibi avarelerin müptelası olduğu bir yazar ve yönetmen haline geldi. Televizyondaki reyting canavarına 2 dizisini kaptıran bu adamı başımızın üstünde taşımak yerine neler yaptırdık yahu! İzleyin be! Çok eğleneceğuk!

Filmin başrol oyuncularından Ahmet Kural‘ın Twitter Paylaşımları da görülmeye değer!

Ahmet Kural ve Çalgı Çengi İkimiz Paylaşımları

Önceki İçerikClown Filminden Yeni Bir Video Geldi
Sonraki İçerikBatman v Superman: Dawn of Justice Yepyeni Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)