Cara Delevingne Valerian Setinden Bir Video Paylaştı

984

Cara Delevingne, Valerian setinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Çekimleri devam eden Luc Besson’nın Valerian and the City of a Thousand Planets filminden bir videoyu Instagram sayfasından takipçileri, filmi merakla bekleyenleri ve sevenlerini bilgilendirmiş oldu.

Delevingne ve Dane DeHaan‘ın başrollerinde oynadığı çizgi roman uyarlaması olan Valerian’ın kadrosunda ayrıca Clive Owen, Ethan Hawke ve Grammy Ödüllü Herbie Hancock ile ünlü şarkıcı Rihanna yer alıyor.

- Reklamlar -

Evrende hem zaman hem de uzay yolculuğu yapan ve insan ırkının çıkarlarını korumaya çalışan iki uzay ajanı olan Valérian ve Laureline ile başlayan hikayemiz; Gezegenler arası keşifler, diplomasi ve uzaylılarla müzakereler yapmaktadırlar. Ekibimiz bin gezegenlik bir sistemin başgezegeni olan Syrte’e gider ve Dünya için tehlike yaratıp yaratmadıklarını araştırma yapmaya koyulurlar. Karşılarında ise çökmüş bir imparatorluk; Devrime ihtiyacı olan bir halk ve yönetimi gizlice ele geçiren maskeli, gizemli akıl adamlarının tarikatını bulurlar.

1967 yılında 10 milyon kopya ve 21 dilde çeviri ile rekorlar kıran Fransız bir çizgi roman olan Valérian and Laureline, Pierre Christin ve Jean-Claude Mézières’e aittir.

Vizyon tarihi ise 21 Haziran 2017 (Fransa) olarak kayıtlara geçmiş durumdadır. Türkiye’deki vizyon tarihi henüz belli değildir.

İşte Cara Delevingne Valerian Setinden Video Paylaşımı

Watch this space #Valerian @valerianmovie

Cara Delevingne (@caradelevingne) tarafından paylaşılan bir video ()

Önceki İçerikKylo Ren, Starkiller Karargahına Tebdil-i Kıyafet Yaparak Gelirse
Sonraki İçerikBirbirinden Güzel Suicide Squad Afişleri Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)