Charlize Theron Resmen Hızlı ve Öfkeli 8 Kadrosunda

897

Charlize Theron resmen Hızlı ve Öfkeli 8 kadrosuna dahil oldu! Hem de kötüler kötüsü bir karakter olarak. Daha önce fazlaca miktarda dedikoduları yapılan bu konu artık resmi! Variety‘nin haberine göre Oscar ödüllü ünlü oyuncu Charlize Theron (Mad Max: Fury RoadMonster) Universal Pictures’ın yeni filmi Fast 8 (Hızlı ve Öfkeli 8) filminin ana karakterlerinden biri olacakmış.

Charlize Theron Resmen Hızlı ve Öfkeli 8 Kadrosunda

- Reklamlar -

Charlize Theron Hızlı ve Öfkeli 8’in Ana Kötüsü Olacak!

Game of Thrones dizisinin yıldızlarından biri olan Kristofer Hivju’nun (Tormund Giantsbane) “Filmin henüz ana kötü karakteri yok” açıklamasının da içi dolmuş oldu. Geçtiğimiz sene vizyona giren ve tam tamına 6 Oscar ödülü kazanan Mad Max: Fury Road filminde de kovalamacalı bir yarış tecrübesi yaşayan Theron; Daha önce 2003 yılında vizyona giren The Italian Job (İtalyan İşi) filminin de yönetmenliğini yapan F. Gary Gray ile Fast 8 filminde bir araya gelmiş olacak.

Amerikalı yönetmen Gray’in daha önceki açıklamalarını kaynak olarak aldığımızda filmin; Amerika’da 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona gireceğini ve bunun bir üçleme olarak düşünüldüğünü tekrar hatırlatmak isteriz. Fast 8 filminden sonra vizyona girecek olan dokuzuncu filmin 19 Nisan 2019 ve onuncu filmin de 2 Nisan 2021 tarihinde vizyona gireceğini daha önce yaptıkları duyuru ile biliyorduk. Fast and Furious 89 ve yalnızca Universal ile çalışmayıp diğer Fast and Furious filmleri gibi farklı yapım şirketleriyle de çalışıp yelpazesini genişletmek istiyormuş.

Şu ana kadar resmileşen oyuncu kadrosunun Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’e Jason Statham, Dwayne Johnson ve Kurt Russell’ın da eklenmesi bekleniyormuş.

Önceki İçerikRogue One Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikKingsman: The Golden Circle Filmi İlk Afişi Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)