Clive Owen ve Amanda Seyfried’lı Anon Filminden Fotoğraflar

731

Başrollerinde Clive Owen ve Amanda Seyfried‘ın yer aldığı Anon filminin çekimlerinden fotoğraflar yayınlandı. Güzel bir koşturmaca olacağı şimdiden kendini belli ediyor.

Andrew Niccol‘un yazıp yönettiği Anon filmi çekimleri bugün Amerika’da İşçi Bayramı tatili olduğu için yarından itibaren başlıyor. Yeni bir Distopik Bilim-Kurgu filmi olan Anon‘un ilk çekimleri Cumartesi günü New York’taki Wall Street yakınlarında yapıldı.

- Reklamlar -

Anon filminde gizli ve anonim bir şekilde takılan bir  dedektifin (Clive Owen) büyük bir iş için tekrar harekete geçmesini konu alıyor. Tanıştığı ve internette en ufak bir izini bulamadığı kadının (Amanda Seyfried) aslında bu büyük işin ele başı olduğunu fark etmesiyle olaylar değişmektedir.

Başrol oyuncularından Amanda Seyfried‘ı daha önce Andrew Niccol‘un In Time filminde izlemiştik. Hatırlarsanız o filmde de Justin Timberlake ile başrolde oynuyorlardı.

Anon filmi 2017 yılında vizyondaki yerini alacak.

Anon Filmi Fotoğrafları

Önceki İçerikDisney’in Zootopia’sı Bir Gerilim Filmi Olsaydı
Sonraki İçerikJames Corden ve Kevin Bacon Parfüm Reklamı Yaparsa
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)