Daisy Ridley Ünlü Animasyon Only Yesterday’i Seslendiriyor

1320

Daisy Ridley, Star Wars efsanesinin son filmi olan The Force Awakens ile birlikte hayatımıza giren tatlı mı tatlı bir hanım kişisi. Yeterince tatlı değilmiş gibi bir de ünlü animasyon stüdyosu GKids (Ghibli) ile 1991 yapımı Only Yesterday’in ingilizce versiyonu için stüdyoya girip seslendirme yapmış.

Daisy Ridley Ünlü Animasyon Only Yesterday'i Seslendiriyor

- Reklamlar -

Studio Ghibli’ye aşina olan, hastası olup tekrar tekrar izleyenlerin aksine ilk defa duyanlar için bu büyük firmanın bazı filmlerini söylersek onlar için daha iyi olur ve anımsamalarına yardımcı olur diye düşünüyoruz.

Studio Ghibli’nin Birbirinden Ünlü Animasyonlarından Bazıları

  • Prenses Kaguya Masalı (2013)
  • Denizin Şarkısı (2014)
  • Ruhların Kaçışı (2001)
  • Komşum Totoro (1988)
  • Gökteki Kale (1986)

Şimdi “aaaa tamam tamam bildim” dediniz umarım :) Aralarında ustalar ustası Miyazaki’nin de filmlerinin yer aldığı bu ünlü animasyon stüdyosu Only Yesterday filmini Daisy Ridley ile daha minnoş bir hale getirmiş.

Türkçe çevirisi ise Dün Gibi ismiyle tanıyabileceğiniz Only Yesterday filminin konusu ise; 27 yaşındaki Taeko, şimdiye kadar yaşadığı Tokyo’dan biraz olsun uzaklaşmak ister. Çünkü şehir hayatı artık onu bunaltmaya başlamıştır. Tatil için Yamagata’ya üvey kız kardeşinin yakınlarının olduğu yere gitmeye karar veren Taeko, buradaki yolculuğu ve yaşantıları ile geçmişini anıp, özlem duymaya başlayacaktır. Taeko, doğal yaşama yakın olan insanlarla kaldığı süre boyunca kendi kişilik özelliklerini tekrar farkedecek ve geleceğini ilgilendiren bir karar alacaktır.

Yapımcıları arasında Hayao Miyazaki‘nin de bulunduğu bu ünlü animasyonu Daisy Ridley’nin sesiyle dinlemenin zamanı geldi!

Daisy Ridley ve Only Yesterday İngilizce Fragmanı

Ses tonunun Lena Headey’i anımsattığı da fark edilmeyecek gibi değil!

Önceki İçerikTom Hiddleston ve Hugh Laurie’den Ortak Dizi Geliyor
Sonraki İçerikThe Conjuring 2 Filminden İlk Görsel ve Detaylar Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)