David Ayer Suicide Squad ile İlgili Görsel Paylaştı

865

David Ayer, başrolünde Brad Pitt ve Shia LaBeouf’ün yer aldığı çok beğenilen Fury, Jake Gyllenhaal ve Michael Peña’nın başrollerinde oynadığı End of Watch filmlerinin yönetmeni ve Oscar Ödüllü Denzel Washington ve Ethan Hawke’ın birlikte oynadığı Training Day’in de senaristi olan başarısı çokça tartışılan yönetmenlerden bir tanesi.

Başarıyı ödül kazanmak ile eş tutmasak aslında başarılı ve bir o kadar da yetenekli bir adam ancak her işin bir çıktısı, sonucu olduğundan nicelik olarak bu ve benzeri sebeplere dayandırarak konuyu ödüle getirmek zorunda kalıyoruz.

- Reklamlar -

Bu kısım ile başınızı fazla şişirmeden konuyu Suicide Squad‘a getiriyorum. Efendim David Ayer Resmi Twitter hesabından Suicide Squad filminden yeni bir görsel paylaştı.

DC’nin bol kötü karakterin bir arada bulunduğu Suicide Squad için çok büyük beklenti içerisinde beklediğimizi söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. 12 Ağustos’un gelmesini bekleyen o kadar büyük bir kitle var ki “Haydi kalkın gidiyoruz!” desen ortalık birbirine gider.

Yönetmen David Ayer‘in bu çizgi romandan uyarlanan Suicide Squad için Dirty Dozen (1967) Türkçe ismiyle 12 Kahraman Haydut filminin bir bölümü gibi düşündüğünü söylediği de ekleyerek filmin kadrosunu tekrar hatırlatalım isterim.

Kadrosunda Argo ve Good Will Hunting filmleriyle toplam 2 Oscar ödülü sahibi olan Ben Affleck, Dallas Buyers Club filmi ile En iyi Yardımcı Oyuncu Oscar’ını alan Jared Leto, The Wolf of Wall Street ve Focus filmlerinden tanıdığımız Margot Robbie, Paper Towns ve Anna Karenina filmlerinden tanıdığımız Cara Delevingne, The Pursuit of Happyness ve Ali filmlerinin ünlü oyuncusu Will Smith gibi ünlü ve başarılı pek çok isim bulunuyor.

İşte David Ayer’in Suicide Squad Paylaşımı

Önceki İçerikDeadpool Sevgililer Günü Görselleri Geldi
Sonraki İçerikPopüler Kültür İkonları Şişmanlarlarsa Ne Olur?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)