Death Race 2050 Roger Corman ile Geliyor

964

Death Race 2050, ünlü yapımcı ve yönetmen’ın Death Race 2000 serisinin yeni filmi olmaya hazırlanırken filmin bu yıl tamamlanması için Universal Pictures Home Entertainment kolları sıvadı ve Roger Corman’ı bu efsane film için yapımcı olarak başa getirdi.

Death Race 2050 Roger Corman ile Geliyor

- Reklamlar -

Çekimleri bu ay Peru’da yapılmaya başlayacak filmin detaylarına geçelim.

Death Race 2050, diğer filmlerde de olduğu gibi sürücülerin önüne geleni öldürerek puan kazandığı bir gladyatör savaşını konu olarak işleyecek.

1975 yılında vizyona giren Death Race 2000 filminde yer alan David Carradine, Simone Griffeth ve o zamanlar daha çocuk yaşta olan Sylvester Stallone ile adından söz ettirmişti. Ardından 2008 yılında Ölümcül Deney filminin de yönetmeni olan Paul W.S. Anderson tarafından bir remake olarak karşımıza çıkan Death Race, DVD formatında 2011 yılında Death Race 2: Frankenstein Lives ve 2013 yılında Death Race 3: Inferno isimleriyle karşımıza çıkmıştı.

Çektiği pek çok B filmi (düşük bütçeli film) ile Hollywood’un Altın Çağı’na adını altın harflerle yazdırmış olan Roger Corman’ın bu remake filmleri pek beğenmemiş olması ve hayata gözlerini yummadan önce bir Death Race filmi daha yapma isteği 2050’nin gelişini müjdelemiş oldu.

Verdiği bir röportajda “Death Race 2000 fanları için harika bir deneyim olacak. Gerilimi, kara mizahı, özgünlüğü, genç ve dinamik oyuncu kadrosu ve canavar arabalarıyla süper bir devam filmini sizlerle buluşturacağız” demiş.

Death Race 2050 Yönetmeni Kim Olacak?

Film G.J. Echternkamp (Hard Candy) tarafından yönetilecek iken senaryosu Matt Yamashita (Sharktopus vs. Pteracuda) ve G.J. Echternkamp’a emanet edilmiş durumda. Yapımcılıklarını ise ustalar ustası Roger Corman (Death Race 2000) ve Luis Llosa (Anaconda) yapacak.

Death Race 2050 Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Death Race 2050 filminin başrollerinde Manu Bennett (The Hobbit serisinin Azog’u) Frankenstein, Malcolm McDowell (A Clockwork Orange) Başkanı, Burt Grinstead (NCIS), Marci Miller (Viper), Folake Olowofoyeku (The Beaver), Anessa Ramsey (Footloose), Yancy Butler (Hard Target) ve Charlie Farrell (Cantar) yer alacak.

Önceki İçerikÇin Seddi Filmi Geliyor ve Başrolü Matt Damon Oluyor
Sonraki İçerikAbbey Lee The Dark Tower’ın Tirana’sı Oldu
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)