Doctor Strange Filminin Çekimlerinden İlk Fotoğraf Geldi

1065

2 Kasım 2016 tarihinde vizyona girecek olan Marvel‘ın yeni projesi Doctor Strange‘in Nepal’deki Katmandu Swayambhunath Tapınağı’nda gerçekleştirilen çekimlerinden yüksek kaliteli ilk fotoğraflar geldi. Özel güçlerine tanık olabilmenin mümkün olmadığı ve bizleri biraz buruk hale getirmesine rağmen Benedict Cumberbatch’ın karizması ve ünü ile Marvel Dünyası‘nda yeni bir pencere açacağa benziyor.

Doctor Strange filminin çekimlerinden ilk fotoğraf geldi

- Reklamlar -

Nepal’de son sürat devam eden çekimlerden video ve fotoğraflar ile Doctor Strange‘in paralel evren geçişleri ve astral seyahatlerine şahit olamayacağız. Ama tarzını değiştirdiğini görmek mümkün. Daily Mail’ın Dutourdumonde Photography işbirliği ile yayınlanan fotoğraflara geçmeden önce film ile ilgili bilgilere geçelim.

Yönetmenliğini Scott Derrickson’ın (Sinister, The Exorcism of Emily Rose, Deliver Us from Evil) yaptığı Doctor Strange filminin senaryosu ise; Steve Ditko (Çizgi Roman) Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer ve Jon Spaihts (Uyarlayanlar) aittir. Başrollerinde ise Benedict Cumberbatch (Dr. Stephen Strange), Rachael McAdams, Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Tilda Swinton (The Ancient One) ile Mads Mikkelsen ve Michael Stuhlbarg (Nicodemus West) yer almaktadır.

Dr. Stephen Strange’in talihsiz bir araba kazası sonrası açılan büyülü bir dünya ile hayatının değişmesinin konu olarak alındığı film; Ülkemizde 2 Kasım 2016 tarihinde vizyona girecek.

Doctor Strange Çekimlerinden Görüntüler

Önceki İçerikWarcraft Filmi Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikKüçük Deniz Kızı Masalı Film Oluyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)