Dokuz Yeni Star Wars Filmi Yapım Aşamasında

516

Birçok Star Wars içeriğinde seslendirme yapan “Tom Kane“den alınan habere göre Lucasfilm, Solo’nun gişe başarısızlığının ardından Star Wars‘un geleceğiyle ilgili kararını vermiş. Aksine çalışmalarına hız vermişler ve şu an dokuz yapım üzerinde çalışmalar tam gaz sürüyor.

Dokuz Yeni Star Wars Filmi Yapım Aşamasında

- Reklamlar -

Star Wars Filmlerinden Müjdeli Haber

Verdikleri karardan anlıyoruz ki Lucasfilm “Episode IX”a çok güveniyor. Peki bu nasıl bir karar? İyi mi, kötü mü? Bizce Star Wars evreni daha çok geliştirilmesi ve büyütülmesi gereken bir evren. Kırk yıllık evreni bir sıfırlamayla tarihe gömdükleri düşünülürse, şu an yaptıkları şey oldukça normal.

Önümüzdeki on yılda evreni genişletebilecekleri kadar genişletecekler anlaşılan. Disney‘in MCU (Marvel Cinematic Universe) tarzı yeni bir Star Wars evreni kurmak istediğini düşünüyoruz. Evren şu an gerçekten çok boş. Bir kişi tam beş ayda istese tüm evreni öğrenebilir içerik azlığından dolayı. Çizgi romanları bitirmesi iki ay, kitapları bitirmesi de üç ay sürse evreni söker. Ve bu çok büyük bir sorun. Umarız gelecek yıllarda doldurulur ve geliştirilir evren.

Önceki İçerikCreed 2 Filminin Afişi Yayınlandı
Sonraki İçerikOcean’s 8 Film İncelemesi