Fantastic Beasts IMAX Afişi de Geldi

523

Merakla beklenen Fantastic Beasts filminden IMAX afişi de geldi. Ne zaman vizyona girecek, gelsin artık derken 18 Kasım‘a çoook az kaldı. Dayanın!

1926 yılında geçen bir hikaye ile başlayan Fantastic Beasts filmi, Newt Scamander’ın (Eddie Redmayne) sihirli yaratıklarla ilgili olağanüstü bir dizi belge bulmak için çıktığı yolculuğu tamamlaması ile devam eder. Kısa bir mola için New York’a gelen Scamander, tahmin etmediği şeylerle karşılaşır ve dünyası bir anda değişir.

- Reklamlar -

Fantastic Beasts and Where to Find Them filminin yapımcılığını Harry Potter serisinin de yapımcılığını yapan David Heyman üstlenirken hikaye hastası olduğumuz yazarlardan biri olan J. K. Rowling‘e aittir.

Steve Kloves ve Lionel Wigram ise Harry Potter serisinin son dört filminde de olduğu gibi bu filmde hikayeyi beyaz perdeye uyarlayan ekip arasında yer almaktadır. Rowling’ciğimiz ise senaryonun tam anlamıyla oturması için ekibe yardımcı olduğu da kulaktan kulağa dolaşan bilgiler arasında…

Dünya çapında dağıtımı Warner Bros. Pictures tarafından üstlenilecek olan film 18 Kasım 2016 tarihinde 3D IMAX’lerdeki yerini alacak.

Fantastice Beast Filmi IMAX Afişi

Fantastic Beasts IMAX Afişi de Geldi

Önceki İçerikWarren Beatty’nin Yeni Filmi Rules Don’t Apply’dan Fragman
Sonraki İçerikGod Particle Cloverfield Serisinin Üçüncü Filmi Olacak
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)