Fifty Shades Darker Filminden İlk Görüntüler

1199

Dünyada ve özellikle ülkemizde genç kızlarımızın dikkatini ve teveccühünü kazanan Fifty Shades of Grey (Grinin Elli Tonu) serisi, 2016’da çekimleri yapılmaya başlayacak ve 2017 yılında vizyona girecek olan Fifty Shades Darker filminden mini bir teaser yayınlandı.

Al Pacino’ya En iyi Yardımcı Oyuncu Oscar adaylığı kazandıran Glengarry Glen RossHalle Berry ve Bruce Willis’in başrollerinde oynadığı Kusursuz Yabancı ve Dustin Hoffman ve Rachel Weisz başrollerinde oynadığı Confidence gibi filmlerden tanıdığımız James Foley yönetmenliğini üstlenecek.

- Reklamlar -

Dünya genelinde 570 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Fifty Shades of Grey filminin Fifty Shades Black’ten sonra çıkacak olan üçüncü filmi Fifty Shades Darker yine Christian Grey ve Amanda arasında geçen farklı cinsel deneyimlerini konu alarak işleyecek ancak tabii olarak farklılıklar da göze çarpıyor. Spoiler vermeden Grey ve Amanda ilişkisinin suyunu bulandıracak nitelikte gelişmelerin yaşanacağını ve yine cinsellik her zamanki gibi ön planda olarak (Ne yazık ki)

Empati yaptığım an beynimden vurulmuşa dönmüş ve aşırı rahatsız olduğum için filmle ilgili ne yazık ki olumlu pek yorum yapamıyor olmamdan lütfen sizler rahatsız olmayın. Devam ediyorum…

E. L. James’in yarattığı serinin beyaz perdeye uyarlaması için yapımcılık görevini Michael De Luca ve Dana Brunetti üstlenirken, uyarlama Niall Leonard’a aittir. Oyuncu kadrosunda ise; Dakota Johnson (Anastasia Steele) Jamie Dornan (Christian Grey) Max Martini (Taylor) Rita Ora (Mia Grey), Eloise Mumford (Kate), Luke Grimes (Elliot Grey) ve Victor Rasuk (José Rodriguez) yer almaktadır.

Fifty Shades Black ve Darker 2017 ve 2018 yılları Sevgililer Günü’nde vizyona girecek.

Fifty Shades Darker teaser

Önceki İçerikFinding Dory Filmi Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerik13 Kasım’da Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)