Game of Thrones Aileleri ile İlgili 6. Sezondan 3 Yeni Teaser Geldi

1211

Game of Thrones aileleri bildiğiniz üzere tam tamına 9 tanedir. 6. sezonun gelmesine henüz 3 ay varken ilgiyi arttırmak ve merak uyandırmak için HBO tarafından paylaşılan 3 aileye ait teaser videosu ile karşınızdayız.

Game of Thrones Aileleri Hangileri?

  1. Arryn’lerin Evi
  2. Baratheon’ların Evi
  3. Greyjoy’ların Evi
  4. Lannister’ların Evi
  5. Martell’lerin Evi
  6. Stark’ların Evi
  7. Targaryen’lerin Evi
  8. Tully’ların Evi
  9. Tyrell’lerin Evi

Gelen 3 video yukarıdaki ailelerden Lannister, Stark ve Targaryen’lara ait.

- Reklamlar -

24 Nisan’da başlayacak olan Game of Thrones‘un 6. sezonu için daha önce HBO tarafından paylaşılmış ve paylaşım rekoru kırmıştı.

Hal-i hazırda böylesine merak içerisinde beklenen dizinin kalan 6 aile için de aynı şekilde üçerli teaserların gelmesi bekleniyor.

Beşinci sezonunda Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Natalie Dormer, Maisie Williams ve Sophie Turner’a Emmy ve Golden Globe ödüllerini kazandıran Game of Thrones’un altıncı sezonuna eski “Deadwood” başrolü Ian McShane de misafir sanatçı olarak katılacak.

David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger ve Bernadette Caulfield’ın Yönetici Yapımcılık görevini üstlendiği ve yardımcılıklarını Guymon Casady, Vince Gerardis ve George R.R. Martin’in yaptığı dizi için geri sayım sürüyor.

Peki bu aileler arasında “Şunlar adam gibi adamdır!” ya da “Şunların hayatı yalan!” dediğin aile hangisi?

Stark’lar

Targaryen’ler

Lannister’lar

Önceki İçerikKeanu Filminin Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikUyumsuz Serisi Yandaş Filminden Yeni Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)