Ghostbusters Sitesi Açıldı. İlk Fragmanı ise Bu Ayın Sonunda

921

Ghostbusters sitesi, filmin yönetmeni Paul Feig‘in Twitter’dan paylaştığı tweet ile resmen duyurulmuş oldu. Sitede bugün paylaştığımız 5 fotoğraf ve daha önce bahsini ettiğimiz gelişmelerin dışında farklı bir şey olmasa da hoş görünüyor ilk bakışta.

Sitede oyuncu kadrosundan, filmin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarından ve mağazasından ziyade 1984 yapımı ilk filmin başrolleri Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson’ın yeni film ile ilgili sözlerine de yer verilmiş.

- Reklamlar -

Paul Feig’in Ghostbusters Sitesi Paylaşımı

Yönetmen Paul Feig’in açıklamasının devamında yer verdiği filme ait ilk fragmanın bu ayın sonunda bizlerle olacağı bilgisi de gecenin bu vaktinde yüzümüzü gülümsetmeye yetti de arttı bile.

Bu arada mağazada dolaştığınızda lokasyon sisteminin otomatik olarak Türkiye’yi algıladığı ve para birimini de döviz kuruna göre TL’ye çevirdiğini göreceksiniz. Free shipping ürün pek olmasa da çok güzel parçalar mevcut. Filmin Blu-Ray disklerinden, kocaman afişlerine ve ekibe ait ekipmanlarla tasarlanmış özel t-shirtlere kadar birçok şeyi bulabilirsiniz. Fiyatlar döviz kuru sebebiyle biraz pahalı “Yok abi ben ille de alırım” diyorsanız birkaç uyarı yapmamız lazım. Örneğin free shipping olmayan bir ürüne 20$ civarında da kargo ücreti ödemeniz gerekebilir. Bu da sizin için problem değilse 10$’lık bir kupon kodunu alarak fiyatı biraz aşağı çekebilirsiniz. Bunu yapmak için sepetinize attığınız ürün sonrası siteyi kapatır gibi çıkış yapılacak kısma doğru farenizi hareket ettirin ve karşınıza çıkan pop-up ekrandaki kupon kodunu alın. Güle güle kullanın.

Ülkemizde 29 Temmuz’da vizyona girecek Ghostbusters filmi için gün sayanlardansanız size orijinal film müziği eşliğinde veda edebiliriz.

Önceki İçerikThe Revenant Tarkovsky İzleri Mi Taşıyor?
Sonraki İçerikFilmlerin Sonları Filmin İsmi Söylenerek Bitseydi Nasıl Olurdu?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)