God Particle Cloverfield Serisinin Üçüncü Filmi Olacak

469

J.J. Abrams‘ın şirketi olan Bad Robot‘un yeni filmi olan God Particle, Cloverfield serisinin üçüncü filmi olacakmış. Vay J. J. Abrams! Uyanık adamsın be!

God Particle Cloverfield Serisinin Üçüncü Filmi Olacak

- Reklamlar -

God Particle’ın Cloverfield 3 Olacağı Haberinin Detayı

The Wrap‘in haberine göre ünlü yönetmen ve yapımcı J.J. Abrams ve Paramount Pictures sessiz sedasız böyle bir karar almış. Bir antoloji olması için de çalışmalarını devam ettiriyorlarmış.

God Particle filminde Amerikan Uzay İstasyonu’nda (NASA) kaza sonucu fark edilen bir hızlandırıcının sebep olduğu bu parçacığın Dünya’nın sonunu getirebilecek bir sonucu beraberinde getirebileceği işlenecek. 2013 yılında hayatımıza giren Higgs Bozonu’nun da diğer adı olan bu Tanrı Parçacığı, Peter Higgs, Gerald Guralnik, Richard Hagen, Tom Kibble, François Englert ve Robert Brout tarafından Standart Model’deki fermiyonlara kütle kazandırmak için varlığı öne sürülmüş spini 0 (sıfır) olan parçacığa verilen isimdir.

God Particle filmi (Tanrı Parçacığı) Julius Onah (The Girl is in Trouble) tarafından yönetilecektir. Özgün senaryosu Freaks of Nature ve 22 Jump Street filmleriyle adını duyuran Oren Uziel’e aittir. Uyarlama senaryosu ise Star Beyond ile tanınan Doug Jung tarafından ele alınacaktır.

Önceki İçerikFantastic Beasts IMAX Afişi de Geldi
Sonraki İçerikMiles Teller’ın Yeni Filmi Bleed For This’ten 2 Klip
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)