God Particle Filmi Başrolleri Belli Oldu

626

God Particle filmi (Tanrı Parçacığı) başrolleri Variety‘nin haberine göre belli olmuş. Yapımcılıklarının Paramount Pictures ve Bad Robot’un yapacağı özgün ve düşük bütçeli Bilim-Kurgu filminin başrollerinde David Oyelowo (Selma, Interstellar) ve Gugu Mbatha-Raw (Concussion, Beyond the Lights) yer alacak.

God Particle Filmi Başrolleri Belli Oldu

- Reklamlar -

God Particle Filmi Konusu

Hikayesinin Amerikan Uzay İstasyonu’nda (NASA) kaza sonucu fark edilen bir hızlandırıcının sebep olduğu bu parçacığın; Dünya’nın sonunu getirebilecek bir sonucu beraberinde getirebileceği işlenecek. 2013 yılında hayatımıza giren Higgs Bozonu’nun da diğer adı olan bu Tanrı Parçacığı; Peter Higgs, Gerald Guralnik, Richard Hagen, Tom Kibble, François Englert ve Robert Brout tarafından Standart Model’deki fermiyonlara kütle kazandırmak için varlığı öne sürülmüş spini 0 (sıfır) olan parçacığa verilen isimdir.

God Particle filmi (Tanrı Parçacığı) Julius Onah (The Girl is in Trouble) tarafından yönetilecektir. Özgün senaryosu Freaks of Nature ve 22 Jump Street filmleriyle adını duyuran Oren Uziel’e aittir. Uyarlama senaryosu ise Star Beyond ile tanınan Doug Jung tarafından ele alınacaktır.

Filmin Bad Robot ve Paramount Pictures tarafından açıklanan ilk vizyon tarihi şu an itibarıyla 24 Şubat 2017 olarak görülmektedir. Aynı dönem içerisinde vizyona girecek olan Bad Boys 3 ve The Maze Runner: The Death Cure ile arasında 1 hafta süre bulunan bir 20th Century Fox filmi olan ve ismi henüz belli olmayan Wolverine filmi ile de çakışacak gibi görünüyor.

Önceki İçerikMother’s Day Filminin Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikGalaksinin Koruyucuları 3 Yönetmeni James Gunn Mı Olacak?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)