Halloween Yeni Filmi Yılan Hikayesine Döndü

1177

Halloween yeni filmi geliyor diye sevinirken The Weinstein Company‘nin paylaştığı haber ile sevinci kursağında kalanlar derneğine üyeliğimizi yaptırmış olduk ve bir filmin daha rebootingi yılan hikayesine dönmüş oldu!

Halloween Yeni Filmi Yılan Hikayesine Döndü

- Reklamlar -

2009 yılında Rob Zombie tarafından yönetilen 2. filmi ile de bekleneni veremeyen ve Michael Myers hayranlarını hayal kırıklığına uğratan serinin devam filmi için daha kaliteli bir prodüksiyon firması ile çalışmayı amaçlayan yönetim, The Weinstein Company / Dimension Films tarafından yürütüleceği düşünülen hakların satın alınması konusunda yaşanan sorunlar sebebiyle aradan çekildiğini ve bir devam filmi gelmeyeceği yönünde söylentiler dolaşmaya başladı. Epey can sıkıcı oldu tabii ki!

Yönetmeninin seçilmiş ve çekimlerinin yapılacağı tarihin bile kararlaştırıldığını haberi mevcut. Ancak filmin tüm hakları konusunda anlaşmaya varamayınca her şey belirsiz bir tarihe kadar rafa kalkmış oldu ne yazık ki.

Halloween Film Yerine TV Dizisi Olabilir?

Miramax‘ın da bir atak yapıp boş kalan meydanı değerlendirmek isteyeceği aşikar. Bu efsanenin bir TV Dizisi olarak hayatımıza katılacağı ile ilgili de dedikodular mevcut. Sonuç ne olursa olsun Michael Myers hayranlarının sabrını test etmemelerini tavsiye ettiğimiz bir konuma geldik!

Önceki İçerikLamborghini Filmi Bir Biyografi ile Birlikte Geliyor
Sonraki İçerikEmily Blunt The Girl on The Train Filmi ile Geliyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)