Harry Styles da Christopher Nolan’ın Dunkirk Filminde Rol Alacak

1084

Harry Styles (One Direction), Deadline‘ın haberine göre ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın (The Dark Knight üçlemesi, Interstellar) 2. Dünya Savaşı hikayesi olan Dunkirk filminde rol alacakmış.

Dunkirk filmini yazıp yönetecek Christopher Nolan‘ın 10. uzun metraj filminin diğer oyuncuları ise Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Fionn Whitehead’ten oluşuyor.

- Reklamlar -

Harry Styles da Christopher Nolan'ın Dunkirk Filminde Rol Alacak

Harry Styles’ın da Rol Alacağı Dunkirk Filmi Konusu

Tarihe Dunkirk Tahliyesi ya da Dunkirk Mucizesi olarak geçen ancak Dynamo Operasyonu ismiyle ünlenen bu operasyonda 1940 yılında Fransa sahillerinden müttefik askerlerin kurtarılması sırasında yaşanan mucizevi olaylar anlatılmaktadır. Nazi Almanyası tarafından çepe çevre etrafı sarılan Belçikalı, İngiliz ve Fransız askerlerinin 8 günlük operasyon ile kurtarılması sırasında 300.000’den fazla askeri kurtarılmış ancak toplamda 65.000 asker kaybedilmiş (Ölüm, Kaybolma vs)

Daha önce aşağıdaki filmleriyle arz-ı endam eden ünlü yönetmen 10. filmiyle yine ağzımızın sularını akıtacağa benziyor.

  1. Interstellar (2014)
  2. The Dark Knight Rises (2012)
  3. Inception (2010)
  4. The Dark Knight (2008)
  5. The Prestige (2006)
  6. Batman Begins (2005)
  7. Insomnia (2002)
  8. Memento (2000)
  9. Following (1998)

Tarihlere dikkatli bakarsanız aralarında maksimum 2 yıl bırakarak yeni bir projeye başlayan Nolan, Interstellar’dan sonra çekeceği yeni filmiyle 3 yıl ara vermiş olacak ve bu onun için En uzun ara olarak tarihe geçecek!

Nolan ile ilgili bilgileri bir yana bırakacak olursak 2. Dünya Savaşı konusunu işlememiş yönetmenin kalmadığı bu ortama farklı bir bakış açısı getireceğini umarak Dynamo Operasyonu’nu da kendi efsaneleri arasına alması ümidini taşıyoruz.

Önceki İçerik11 Mart’ta Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Sonraki İçerikJohn Goodman da Patriots Day Kadrosuna Katıldı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)