Hızlı ve Öfkeli 8 Arabaları Görücüye Çıktı

4098

17 Nisan 2017‘de vizyona girecek olan Hızlı ve Öfkeli 8 filminde göreceğimiz arabalar görücüye çıktı. İzlanda’daki kuzey ışıklarında da güzel bir poz veren ekip için geri sayım devam ediyor.

Filmin Amerikalı yönetmeni F. Gary Gray‘in açıklamaları kaynak olarak alındığında; Amerika’da 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona gireceğini ve bunun bir üçleme olarak karşımıza gelecek olan efsane için henüz her şey bitmiş değil!

- Reklamlar -

Fast 8 filminden sonra vizyona girecek olan dokuzuncu filmin 19 Nisan 2019 ve onuncu filmin de 2 Nisan 2021 tarihinde vizyona gireceğini daha önce yaptıkları duyuru ile biliyorduk. Fast and Furious 89 ve yalnızca Universal ile çalışmayıp diğer Fast and Furious filmleri gibi farklı yapım şirketleriyle de çalışıp yelpazesini genişletmek istediği bilgisini de ilave etmiş olalım.

Şu ana kadar resmileşen oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve son olarak Lucas Black, Jason Statham, Dwayne Johnson ve Kurt Russell’ın da eklenmesi ile film muhteşem bir kadroya sahip oldu.

Hızlı ve Öfkeli 8 Arabaları

Önceki İçerikLights Out Filmi Yeni Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikStar Wars’a Suicide Squad Tarzı Fragman
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)