Hızlı ve Öfkeli 8 Nisan 2017’de Geliyor

990

Hızlı ve öfkeli 8, Vin Diesel’in paylaştığı fotoğraf ile resmen 2017 yılının Nisan ayında vizyondaki yerini alacak a dostlar. Çekimleri New York City’de yapılan Hızlı ve öfkeli 8 ile ilgili detayları Vin Diesel‘in Jimmy Fallon‘ın The Tonight Show programında paylaşmış.

Hızlı ve Öfkeli 8 Nisan 2017'de Geliyor

- Reklamlar -

New York sokaklarında böyle bir filmi çekmenin zorluklarından bahsetmeyeceğim ancak çektiğimiz zorluklar yüzünden bir ara bırakmayı bile düşündük. Ama sonunda içimize sinen bir aksiyon filmi oldu. Bakalım hoşunuza gidecek mi?” cümlelerini sarf etmiş.

2013 yılında vefat eden Paul Walker‘dan sonra onlar için buruk ancak taze bir başlangıç olacağının da altını çizen Vin Diesel için özel bir anlam ifade ettiğini de katıldığı CinemaCon 2015’de söylemiş.

Kovalamacanın bir an bile durmadığı ve farklı bir hedef kitleye sahip olan bu serinin yeni filmi Hızlı ve öfkeli 8‘in gelecek olan fragmanları için de heyecanlı olduğumuzu söylemek gerekiyor.

Dwayne Johnson‘ın (The Rock) da tekrar kadroya dahil olacağı ve yönetmenliğini F. Gary Gray’in yapacağı film için Vin Diesel ve Ludacris’in Instagram paylaşımlarını da göz atalım.

İşte Vin Diesel ve Ludacris’in Hızlı ve Öfkeli 8 Paylaşımları

Önceki İçerikFilm Özetleri Birer Cümle ile Anlatılsaydı Nasıl Olurdu?
Sonraki İçerikNeighbors 2 Filminin Afişi Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)