J.J Abrams Star Wars: Bölüm 9 İçin Kolları Sıvamış

598

Ünlü yönetmen ve yapımcı J.J Abrams, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Star Wars: Bölüm 9 için çekimlerin resmi olarak başladığını duyurmuş.

J.J Abrams Star Wars: Bölüm 9 İçin Kolları Sıvamış

- Reklamlar -

Bir üçlemenin başlangıcı olan Star Wars: Bölüm 9‘un setinden paylaşılan fotoğraf ile hayranlarının şimdiden heyecanlandığını söylemek mümkün. Walt Disney ve LucasFilm‘in yapımcılığını üstlendiği efsane seri için yönetmen J.J. Abrams heyecanını gizleyemeyip şöyle demiş:

Yeni bölüm için çalışmalara biraz tatlı ama Carrie‘nin yokluğunda buruk başladık. Ama birbirinden harika insanların bir araya geldiği bu ekip ile her şeye hazırız. Yönetmenimiz Rian Johnson ve bu muhteşem evreni yaratan George Lucas‘a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ekibin bir parçası olmaktan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum.

Paylaşılan fotoğrafa dikkatlice baktığınızda Finn’in yeni bir yeleğinin olduğunu görüyoruz. Millenium Falcon’da Chewbacca ile heyecan dolu bir sahnenin içindeki ekibin pilotu da Oscar Isaac.

Star Wars: Bölüm 9 Oyuncu Kadrosu

Üçlemenin ilk filminde daha önce de olduğu gibi Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ve Billie Lourd’u göreceğiz. Yeni katılanlar ise şöyle; Naomi Ackie (Doctor Who), Richard E. Grant (Gosford Park, Hudson Hawk) ve Keri Russell (The Americans). Serinin efsanevi oyuncularından Mark Hamill, Anthony Daniels ve Lando Calrissian rolüyle Billy Dee Williams’ı izleyeceğiz.

Yakın zamanda kaybettiğimiz Carrie Fisher’ın Leia Organa karakterini ise daha önce yayınlanmamış görüntüler ile birleştirerek bizlere sunacakları da gelen haberler arasında.

Star Wars: Bölüm 9, 20 Aralık 2019 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Önceki İçerikYepyeni Venom Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikMission: Impossible Yansımalar Film İncelemesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)