James Wan Yeni Mortal Kombat Filmi İçin Acele Etmiyor

713

Mortal Kombat, uzun süredir merakla beklenen bir yapım. İlk filmi ile büyük hayal kırıklığı yaratan film için yönetmen James Wan acele etmiyormuş.

Daha önce 1995 yılında Paul W.S. Anderson (Resident Evil) ile beyaz perdeye gelen Mortal Kombat, tüm zamanların en çok gişe hasılatı elde eden oyun uyarlaması olmuştu. Aynı zamanda en sevilmeyen filmler arasında da yer almıştı.

- Reklamlar -

2 yıl aranın ardından yönetmenliğini John R. Leonetti‘nin yaptığı Mortal Kombat: Annihilation ismi ile tekrar karşımıza çıkan film aynı şekilde başarısız olmuştu.

James Wan Yeni Mortal Kombat Filmi İçin Acele Etmiyor

James Wan’ın Mortal Kombat Röportajından Alıntı

The Conjuring serisinin de yönetmeni olan James Wan, Mortal Kombat için aceleci olmadığını IGN‘e verdiği röportajda dile getirmiş.

Mortal Kombat‘ın seveni olun ya da olmayın fark etmez, bu efsanevi oyunun çook iyi bir film ile beyaz perdeye gelmesini kim istemez? Wan da bu konunun bilincinde olduğu için acele etmenin filme zarar vereceğini düşünerek ağırdan almaya karar vermiş.

Şu sıralar 2018 yılında vizyona girecek olan Aquaman‘e odaklanmış olan ünlü yönetmenin bu kararına saygı duyuyor ve içimizi titretecek bir Mortal Kombat filmini beklediğimizi bilmesini istiyoruz.

Önceki İçerikTell Me How I Die Filmi Fragman ve Afişi Geldi
Sonraki İçerikRogue One’dan Darth Vader’lı Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)