Jennifer Lawrence’ın Yeni Filmi Joy’un Afişi Geldi

1969

David O. Russell’ın yazıp, yönettiği ve Joy filminin afişi 20th Century Fox tarafından yayınlandı. Açlık Oyunları serisinin yıldız ismi Jennifer Lawrence‘a efsanevi oyuncu Robert De Niro, Edgar Ramirez, Diane Ladd, Virginia Madsen, Isabella Rossellini, Elisabeth Röhm ve Bradley Cooper‘ın eşlik ettiği Joy filmi 2016 yılına damga vuracağa benziyor.

Jennifer Lawrence'ın Yeni Filmi Joy'un Afişi Geldi

- Reklamlar -

Dört kuşak boyunca yönetilen güçlü bir aile firmasında yükselişe geçen bir kadının hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini yapan David O. Russell, tam anlamıyla mükemmel bir kadro kurarak “Bu film 2016’nın en iyi filmlerinden biri olacak” dedirtmeyi başarmıştır.

Bu isimlere ek olarak American Hustle filminden hatırlayacağınız Elisabeth Röhm, bir David Lynch filmi olan Blue Velvet’tan ve Enemy filmlerinden hatırlayacağımız Isabella Rosselinni ve Robert De Niro’nun üvey kızı olan Drena De Niro yer almaktadır.

Joy Filminin Afişi

Jennifer Lawrence'ın Yeni Filmi Joy'un Afişi Geldi

Joy Filminin Fragmanı

Önceki İçerikCate Blanchett ve Rooney Mara’dan Carol Filmi Fragmanı Geldi
Sonraki İçerik14-16 Ağustos Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)