John Boyega Pacific Rim 2 Kadrosuna Dahil Oldu

577

Legendary Pictures, 2013 yılında vizyona giren Pacific Rim filminin devamı olan Pacific Rim: Maelstrom‘un başrolü için John Boyega ile anlaştığını açıkladı. Bu yılın son çeyreğinde büyük ihtimalle kadrosu ve diğer detayların netleşeceğini düşündüğümüz filmde; John Boyega ilk filmde Idris Elba’nın oynadığı Pentecost karakterinin oğlunu canlandıracak.

John Boyega Pacific Rim 2 Kadrosuna Dahil Oldu

- Reklamlar -

Pacific Rim 2 Filmi Detayları

Yönetmenliğini Steven S. DeKnight’ın yapacağı film Guillermo del Toro ve Travis Beacham’ın orijinal hikayesini devam ettirecek. Thomas Tull, Mary Parent, Jon Jashni ve del Toro’nun yapımcılığını yapacağı; Aksiyon ve macera dolu bu Bilim-Kurgu filmi bakalım beklentileri karşılayabilecek mi?

Legendary Pictures Müdür Yardımcısı olan Mary Parent’ın John Boyega için “John’un yadsınamaz yeteneği ve liderlik özelliği bu devam filmi için biçilmiş kaftan olduğunu gösteriyordu. Onu seçmekle çok iyi bir karar verdiğimizi düşünüyoruz.” söylediği cümleler de onu ne kadar çok istediklerini gösteriyor.

Guillermo del Toro ise “John’un Pacific Rim’in devamında olacağını duyduğumda çok sevindim ve onun adına gurur duydum. Pacific Rim evrenine yeni bir soluk getireceğini ve yepyeni bir vizyon katacağına eminim. Dünya’nın Dünya’yı kurtarması için bu görevi üstlenecek olan John’a şimdiden başarılar diliyorum” cümlelerini sarf etmiş.

John Boyega bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl Star Wars: The Force Awakens ve Attack the Block gibi filmlerde yer almış sonrasında ise Star Wars: Episode VIII, Tom Hanks ve Emma Watson ile birlikte oynayacağı The Circle, Imperial Dreams, James McAvoy ve Sir Ben Kingsley ile birlikte bir TV Mini Dizisi olan Watership Down‘da yer alarak ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu göstermişti.

Pacific Rim 2 filmi çekimleri Universal Pictures tarafından Çin’de başlayacak.

Önceki İçerikKlasik Filmlere Özel Tipografi Yapan Türk Tasarımcı
Sonraki İçerikTazecik Suicide Squad Fotoğrafları Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)