Karanlığın Elli Tonu Çekimleri Resmen Başladı

1111

Karanlığın Elli Tonu filminin startı, Grinin Elli Tonu üçlemesinin yazarı E. L. James‘in Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile resmen başlamış oldu.

Dünya genelinde 570 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ve Grey’in aşk ve bir o kadar erotizm dolu hikayesinin anlatıldığı Fifty Shades of Grey, E.L. James tarafından kaleme alınan ve çok satanlar listesinde zirvedeki yerini uzunca bir süre korumuş bir seriydi. İlk filmin yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson yapmıştı bildiğiniz gibi ancak aralarındaki anlaşmazlıklar sebebiyle ikinci filmde kendisini görmeyeceğiz. Onun yerine E.L. James’in kocası Niall Leonard tarafından kaleme alacak olan senaryonun onun tarafından yönlendirilecek ve James Foley tarafından yönetilecek.

- Reklamlar -

Bakalım Grey’in BDSM (bondage ile disiplin (“bondage and discipline”; B&D ya da B/D), hakimiyet ile teslimiyet (“dominance and submission”; D&S ya da D/s) ve sadizm ile mazoşizm (“sadism and masochism”; S&M ya da S/M) harflerinin kısaltmasıdır) dünyasında ne gibi değişiklikler olacak.

Fifty Shades of Grey (Grinin Elli Tonu) filminin kadrosuna ek olarak bu devam filmine yeni katılanlar ise Eric Johnson, Bella Heathcote, Arielle Kebbel ve Kim Basinger oldu. Fifty Shades Darker çekimlerinin ardından hız kesmeden Fifty Shades Freed‘in çekimlerine başlanılacak.

Karanlığın Elli Tonu – E.L. James Paylaşımı

Day one #FSD Good luck to all the cast and crew ❤️

E L James (@erikaljames) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikNow You See Me 2 (Sihirbazlar Çetesi 2) Afişleri Geldi
Sonraki İçerikNe Zaman Başlıyor? ile Dizilerin Yeni Bölümlerinden Haberdar Ol
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)