Kidnapping of Edgardo Mortara Spielberg & Rylance ile Geliyor

740

Kidnapping of Edgardo Mortara filmi birlikte süper bir ekip olan Steven Spielberg ve Mark Rylance ile birlikte geliyor. Deadline‘ın haberine göre ünlü yönetmen The BFG ve uyarlayacağı Ready Player One filminden sonra bu filme odaklanacakmış.

Kidnapping of Edgardo Mortara Spielberg & Rylance ile Geliyor

- Reklamlar -

Hali hazırda Post Prodüksiyon aşamasında olan The BFG ve geçtiğimiz sene Mark Rylance’a Oscar’da En iyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü getiren Bridge of Spies filmlerinde birlikte müthiş işler çıkaran bu ikili, asıl adı Giovanni Maria Mastai Ferretti olan ve tarihte en uzun süre hüküm süren papanın hikayesinin anlatıldığı David Kertzer’ın romanının beyaz perdeye uyarlanacağı The Kidnapping of Edgardo Mortara filminde de birlikte çalışacaklar.

Kidnapping of Edgardo Mortara Ne Zaman Gelecek?

Lincoln filminin uyarlamasını da üstlenen Tony Kushner’in senaryosunu uyarlayacağı filmin yapımcılıklarını Spielberg, Marc Platt ve Kristie Macosko Krieger üstlenirken filmin prodüksiyon için ilk adımları 2017 yılının başında başlanacakken bu yılın son çeyreğinde vizyona girmesi planlanıyor.

Kidnapping of Edgardo Mortara Konusu

1851 yılında Yahudi bir ailede doğan Edgardo Mortara’nın 7 yaşındayken evi polisler tarafından basılır. Katolik kilisesinde yetişmesi amacıyla kaçırılması ve Roma’ya götürüldükten sonra ailesinin onu tekrar kazanmasını konu almaktadır. İtalya Demokrasisi ve Papalık Makamı arasındaki güçler savaşının gözler önüne serileceği bir filmi izleyeceğimiz alenen ortadadır.

Detaylarını merakla beklediğimiz filmin oyuncu kadrosu, afişleri ve fragmanlarını merakla bekliyoruz.

Önceki İçerikAngry Birds Filminin Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikSinema Bilet Fiyatları ile İlgili Protesto
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)